Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Sanki o sandığa da sırf anti-akpciler oy kullanacaktı. Alemsiniz.

Son dakika oyumu değiştirdim, ilk defa farklı bir partiye verdim. Umarım çalıntısız çırpıntısız adil bir seçim olur. Umarım plakasız arabalar oyları çalamaz, umarım kavga çıkan sandıklarda katalulle yapılmaz. Umarım, umarım.

Oyumuz vatana millete hayırlı olsun aslında yazacagım çok sey varda şimdi yine beni banlayacaklar ben susuyorum ama siz anlayın

Oyunuzu kime verdiniz bilmiyorum ama kime vermediginizi biliyorum sizi tebrik ederim aynı beklentiler icerîsindeyim bende umarım adil bir secim olur

ooo bi yürüyüşe gittim geldim tüm kk oyunu kullanmış, hayırlı olsun arkadaşlar

Oyumu kullandığım (ki o liseden mezun oldum vaktiyle) okulun civarında 06 plakalı siyah transporter araç dolaşıyor/bekliyor?

Ya zaten muhalefete miting, tv söyleşisi vs yaptırtılmadı bile bir de oylarımızı mı değiştirtecekler!
Hakem takım tutuyor! Adaletten özgürlükten ölüyoruz!

Neyse..Vatana millete hayırlı olsun. Umarım adaletli bir seçim olabilir.

Son düzenleme:
benim için en heyecanlı seçim, mansur ve melih çekişmesiydi, basketbol maçı gibiydi

Bizde kullandik
Her zamanki gibi sessiz sakindi .
Bu secim nedense cok heyecanliyim.
Hayirlisi neyse o olsun

arkadaşlar sayım başlamış mı, kapanan sandıklar hemen sayılıyor mu yoksa talimat mı gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…