evet çok şaşırtıcışaka bi yanada çok hızlı açıldı sandıklar bu defa yarısı açıldı
Yaa sen beni dinlemezsen böyle olur, saçını boyamalısın bence, hala sonuçlar açıklanmaya başlanmadı, bana kalırsa 8'i bulur gibi geliyor.Yav saat 7 olmustu!Hani yayin baslamadi daha?
baksaydın karşılaşırdın zaten heryer boyanmış yine aynı rengeBen biraz umutlandım ya. Yasak var bişi diyemiyorum ama. Allah yüzümüzü güldürsün. Heyecandan televizyona falan bakamıyorum. Yine aynı sahne ile karşılaşmak çok korkutuyor beni
Bende bende patlatıcam kocaman bir tabak anca yeterBirazdan misir patlatcam :))
Yanlis alarm desene..Yaa sen beni dinlemezsen böyle olur, saçını boyamalısın bence, hala sonuçlar açıklanmaya başlanmadı, bana kalırsa 8'i bulur gibi geliyor.
Dusundum dusundum oyuma degecek bir aday bulamadimNeden oy vermedin?
Cocuklari parka goturdum de%12 geç kaldınız, neredeydiniz acaba
Nasıl yani 21.00' de mi kalkacak yasak. Her zaman bu saatlerde kalkardı yasak bu ne şimdi
Gecen senelerde sonradan one aliyorlardi, bugun de boyle bir aciklama beklediler ama henuz erken saate alinmadi.Nasıl yani 21.00' de mi kalkacak yasak. Her zaman bu saatlerde kalkardı yasak bu ne şimdi
Nasıl yani 21.00' de mi kalkacak yasak. Her zaman bu saatlerde kalkardı yasak bu ne şimdi