Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Ben biraz umutlandım ya. Yasak var bişi diyemiyorum ama. Allah yüzümüzü güldürsün. Heyecandan televizyona falan bakamıyorum. Yine aynı sahne ile karşılaşmak çok korkutuyor beni

Ben biraz umutlandım ya. Yasak var bişi diyemiyorum ama. Allah yüzümüzü güldürsün. Heyecandan televizyona falan bakamıyorum. Yine aynı sahne ile karşılaşmak çok korkutuyor beni
baksaydın karşılaşırdın zaten heryer boyanmış yine aynı renge

benim olduğum sandıkta çok başarılıydı çalışanlar. en çabuk sayımı yapılan sandık oldu okuldaki

Yaa sen beni dinlemezsen böyle olur, saçını boyamalısın bence, hala sonuçlar açıklanmaya başlanmadı, bana kalırsa 8'i bulur gibi geliyor.
Yanlis alarm desene.. Aslinda yasak 21 de kalkacakti ama belki erken verirler dediydim..

NTV deki amca İstanbulda chpnin oyları tahmin edilenden çok yüksek görünüyor diyor. İzmirle falan kıyaslıyor.

Allahım! Kalbim dayanmayacak.

Nasıl yani 21.00' de mi kalkacak yasak. Her zaman bu saatlerde kalkardı yasak bu ne şimdi

[QUOTEaemis1990, post: 41295239, member: 392825"]baksaydın karşılaşırdın zaten heryer boyanmış yine aynı renge[/QUOTE]
Nasıl ama ya. Bu ssefer şaşırmak istiyordum. Hem de çok

HDP baraj cevresinde debeleniyormus anladigim kadariyla ve batidan da cok oy almis.. Halk tv dekilerin yuzu guluyor, koalisyon bekliyorlar..

cnn de hdp nin barajı geçip geçmediği net bi şekilde belli dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…