• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye rüyasında Cumhurbaşkanı'nı görüyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Google'a göre, Nisan ayında Türkiye’deki kullanıcıların yükselen rüya tabiri aramalarında “Rüyada Cumhurbaşkanı görmek” ilk sıraya yükseldi.

FOTOĞRAF: AA
26.4.2016

turkiye-ruyasinda-cumhurbaskanini-goruyor-33707-2642016153326.jpg

Google’ın Arama Trendleri’ne göre Nisan ayında Türkiye’deki kullanıcıların yükselen rüya tabiri aramalarında “Rüyada Cumhurbaşkanı görmek” ilk sıraya yükseldi.

Google’ın Türkiye ofisi aracılığıyla yapılan “Rüyalarımızı Google’a Sorduk” başlığındaki bilgi notuna göre Nisan 2016 süresince Google’da rüyada en çok tabiri aranılan terimlerin arasında, “Cumhurbaşkanı”, “kar”, “balık”, “deniz”, “ceviz” yer alıyor.

Bölgesel yoğunlukta Diyarbakır, Ankara, Adana, İstanbul ve Antalya olarak sıralanan “Rüyada Cumhurbaşkanı görmek” araması ile ilişkili olarak en çok yapılan diğer arama ise “Rüyada Başbakan görmek”. Bu aramanın bölgesel yoğunluk sıralaması ise şu şekilde: Erzurum, Kayseri, Konya, Diyarbakır ve Ankara.

http://www.fortuneturkey.com/turkiye-ruyasinda-cumhurbaskanini-goruyor-32537#popup

Ben de gördüm valla ya :D
Kedi sevmek istiyordu o kedi ısıriyor elimi uzatma filan diyodum

Bende gördüm:temizlik:amma kılıçdaroğlu nu Cumhur başkanı olmuştu..anam ne kabustu:KK17::KK17:ALLAH muhafaza

Bölgesel yoğunlukta Diyarbakır, Ankara, Adana, İstanbul ve Antalya olarak sıralanan “Rüyada Cumhurbaşkanı görmek” araması ile ilişkili olarak en çok yapılan diğer arama ise “Rüyada Başbakan görmek”. Bu aramanın bölgesel yoğunluk sıralaması ise şu şekilde: Erzurum, Kayseri, Konya, Diyarbakır ve Ankara.

Demek ki İzmir diğer büyük şehirlere göre farkını koymuş :KK53:

Hahaha :) ne çektiler, vallahi yazık. Acaba nasıl görüyorlar o da önemli.

insan neden ülkesinin cumhurbaşkanını rüyasnda görür ki ya, enteresan milletiniz, görenler kesin bişey isticektir:KK70:

Ayy geçen ben de gördüm, Türkiye bir ülkeye savaş ilan edip resmi gazetede yayımlamıştı. Cbaşkanına kızıyordum sen niye savaş ilan ediyorsun diye, halbuki savaş ilan etme yetkisi cbaşkanında değil :KK70: anayasa çalışıyorum şu aralar napiyim

1,5 senede toplamda üç dört kere de ben gördüm. Bu 1,5 senede başıma gelenler ; işimiz battı, şirketimizi kapadık, halam vefat etti, emlakçı dolandırdı :KK53:

Netti size bu adam diye sorasim geldi ..
Sen bana sorsan 300 madde sayarim ..
5 tane de sen cikar hadi :kahve:
işte sorun orda zaten hiç bişe etmedi edemiyor,muhalefet olmayı bile beceremiyor partisini iyi yönetemiyor .boş,boş muhalefetler elle tututlur bir icraatı yok konuşması yok güven vermiyor halka .bide düşünsene Cumhurbaşkanı olduğunu mazallahhh:KK17::KK17:

Back