Türkiye IQ Sıralamasında Son Sıralarda

Sasirmadim... Yaraticiliktan orjinallikten uzak bizim insanimiz yaratici olmazsak zeka nasil gelissin.. Biktim ben sürekli cem yilmaz esprileri duymaktan ya izledik gulduk geçti herşeye cem yilmazin esprilerini kullanarak cevap verme yaratici ol orijinal ol biraz ya kötü espiri olsun hic önemli değil ama yeterki orijinal olsun.. Çok hazirciyiz birileri espiri yapsin ben her cevaba onu kullanayim... Hele su kedi trafo esprisi hala yapiliyor espiri olmaktan cikti baydi artik biri yaptı ya tamam aylarca baskasinin espirisini kullan dur birak ya bikmadiniz mi ayni şeyi tekrar etmekten ben bayilcam artik sürekli ayni esprileri duymaktan valla en kötü espiri olsun raziyim yeterki orjinal olsun.. Sasirtici değil yani son siralarda olmamiz bir espiri yaparken bile yaratici olamiyoruz daha ne olsun...

IQ'nun eğitimle alakası var herhalde. eğitim istatistiklerine de bakarsak bu haritanın altında yatan şey çıkar bence.

viki'ye göre türkiyede okuryazarlık oranı % 80-89 arası, avrupanın tamamının %95 üstü.

şimdi bizim IQ'muz nasıl avrupa gibi çıksın...

bu kadar hislerime tercüman olmamıştı kimse

Vallahi şekerim seni bilemem ama ben zekamla 8 Avrupalıya bedelim Şaka bir yana sanırım problem okutulmayan çok insanımız olmasında(burada okutulmamaktan kastım ilkokula gönderilmeyenler), onlar istatistiklerimizi düşürüyorlar bence Doğru diyon valla, yani genel kültürü anlarım da IQ'da bu kadar aşağıda olmamızın başka açıklaması olamaz, eğitim şart

Son düzenleme:
Biriyle zit görüşte sin ve o kişiyi alt edeceksin... Kivrak zeka yerine hakaret küfür beddua kullanıyoruz say bunlari gitsin ne kafa yorcan demi... Halbu ki hakaret etmek veya küfür etmek için arti bir zekaya ihtiyaç yok zeka seviyesi oldukça düşük insan da hakaret eder küfür eder.. Köse yazarlarimizdan da kivrak bir zeka ve yaraticilik beklerim ama ne mümkün bidon kafali de hakaret et tamamdir herkes alkis tutar , zekice eleştirmelere alkis tutmak gerekirken ucuz hakaretlere alkis tutar bir de helal olsun deriz...

eğitim sistemimiz yanlış demekki, en zeki finlandiya, yani eğitim sistemi en çok metedilen ülke

bizde de finlandiya modelini getirdik getiriyoz falan filan dediler ortaya abidik gubidik bişey çıktı

Son düzenleme:
Bizim halkimiz çok pratik zekali fakat egitim Yok egitim sistemi oturmadigi gibi halkimizda egitim konusunda yeni yeni bilincleniyor yoksa ne zeki cocuklar yonlendirilmedigi için heba oluyor cok üzülüyorum en zeka var ama kullanmayi bilmiyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sacmaligin daniskasi ab nin islam fobi si burda da cikmis. nedense musluman ulkeler hep dusuk IQ inanmayin psikolojik savas bunlar

aynen üstün zekalı çocuklara hiç önem verilmiyor, gazetelerde okuyoruz mesela 15 yaşında prof olma imkanı verilmiş, oluyor,
biz de öyle bişey yok, tüm müfredatı bilse de o yılları doldurmak zorunda, köreliyor sıradan biri oluyor sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…