Ya bu IQ olayında sonlarda olmamız bana hep garip geliyor, sonuçta eğitim sistemimiz bütün Avrupa ülkelerinden daha ağır, bizim ülkede matematik dersi ortalama olan bir öğrenci birçok Avrupa ülkesinde Matematik dehası kabul edilir. Bence şike var bu sıralamada.
Sasirmadim... Yaraticiliktan orjinallikten uzak bizim insanimiz yaratici olmazsak zeka nasil gelissin.. Biktim ben sürekli cem yilmaz esprileri duymaktan ya izledik gulduk geçti herşeye cem yilmazin esprilerini kullanarak cevap verme yaratici ol orijinal ol biraz ya kötü espiri olsun hic önemli değil ama yeterki orijinal olsun.. Çok hazirciyiz birileri espiri yapsin ben her cevaba onu kullanayim... Hele su kedi trafo esprisi hala yapiliyor espiri olmaktan cikti baydi artik biri yaptı ya tamam aylarca baskasinin espirisini kullan dur birak ya bikmadiniz mi ayni şeyi tekrar etmekten ben bayilcam artik sürekli ayni esprileri duymaktan valla en kötü espiri olsun raziyim yeterki orjinal olsun.. Sasirtici değil yani son siralarda olmamiz bir espiri yaparken bile yaratici olamiyoruz daha ne olsun...
IQ'nun eğitimle alakası var herhalde. eğitim istatistiklerine de bakarsak bu haritanın altında yatan şey çıkar bence.
viki'ye göre türkiyede okuryazarlık oranı % 80-89 arası, avrupanın tamamının %95 üstü.
şimdi bizim IQ'muz nasıl avrupa gibi çıksın...
Utanmasalar You are idiot yazcaklarmış haritaya hıh
ignorance is bliss
bu kadar hislerime tercüman olmamıştı kimse
Ya bu IQ olayında sonlarda olmamız bana hep garip geliyor, sonuçta eğitim sistemimiz bütün Avrupa ülkelerinden daha ağır, bizim ülkede matematik dersi ortalama olan bir öğrenci birçok Avrupa ülkesinde Matematik dehası kabul edilir. Bence şike var bu sıralamada.
Eki Görüntüle 1173736
Harita: Avrupa Ülkelerinin Ortalama IQ'su
H. Rindermann tarafından yayınlanan Uluslararası Kognitif Yetenekler Karşılaştırmasındaki g-Faktörü makalesinde Avrupa ülkelerinin ortalama IQları çıkarıldı.
Listeye göre Avrupanın IQ ortalaması en yüksek ülkesi 103 IQ ile Finlandiya.
Finlandiya'yı 102 IQ ile İngiltere ve Hollanda takip ediyor.
Türkiye, 83 IQ ortalamalı Arnavutluk ve 84 ortalamalı Bosna Hersekin ardından 88 IQ ortalamasıyla Makedonya ile birlikte listenin en alt sırasında yer alıyor. onedio
Bizim halkimiz çok pratik zekali fakat egitim Yok egitim sistemi oturmadigi gibi halkimizda egitim konusunda yeni yeni bilincleniyor yoksa ne zeki cocuklar yonlendirilmedigi için heba oluyor cok üzülüyorum en zeka var ama kullanmayi bilmiyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sacmaligin daniskasi ab nin islam fobi si burda da cikmis. nedense musluman ulkeler hep dusuk IQ inanmayin psikolojik savas bunlar
Sabahki habere göre uçkuru büyük olanın iq su küçük olur demek yanlış mı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?