• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye Hakkında Densiz Sözler!

Evet yurtdışındayım:) Sabah gazete açınca strese giriyorum zaten. Okumamakla iyi yapıyorsunuz.

En tarafsız geçinen CNNden BBCye kadar kimse de çıkıp bizim ölen askerlerimizin, kahrolan ailelerinin fotosunu koymuyor. Varsa yoksa Türkler zulüm yapıyor temalı çerçöp, şanlı! Kürt gerillalarıyla röportajlar..... gerçekten tarafsız!!! gazetecilik.
Almanları geçtim zaten niyetleri değişmez onların bizim hakkımızda. Ama Türk ve Kürt vatandaşlarımız bu oyuna gelmeseler keşke. Herkes sizin gibi görebilse bazı şeyleri.

Amerkan askerkerinin ayağına çöp batsa Iraklı, Afganlı insanlar =terörist, ama ölen insanlar Türkse kimin umrunda, teröristler özgürlük savaşçıları oluveriyor birden!!!. Vietnamı genelev, Irak ı bataklık yapan herifler bile çıkıp kürtlere bomba atmayın yazık dedi ya bana en çok bu koyuyor.
Kendi pisliklerini örtüp bizi yapmadığımız şey için suçlarlar. Bu hep böyle olmuştur.

Kurtleri oldurmekten vazgecsinmis.
Daga cikip ulkeyi bolmeye calismiyorlar aslinda cicisler, ellerindeki de kalasnikof degil dag cilegi.
Yabanci ulkeler bizi mi takiyor falan diye dusunuyordum ama degil.
Hakikaten turklerden nefret ediyorlar.
Butun basin yanli, turkleri karalama derdindeler.
Sadece basin da degil, facebookta trend topic olmus turkiye haberlerine yapilan yorumlara bakin. Nasil bir dusman kitlesine sahibiz gorun.

Evet yurtdışındayım:) Sabah gazete açınca strese giriyorum zaten. Okumamakla iyi yapıyorsunuz.

En tarafsız geçinen CNNden BBCye kadar kimse de çıkıp bizim ölen askerlerimizin, kahrolan ailelerinin fotosunu koymuyor. Varsa yoksa Türkler zulüm yapıyor temalı çerçöp, şanlı! Kürt gerillalarıyla röportajlar..... gerçekten tarafsız!!! gazetecilik.

Amerkan askerkerinin ayağına çöp batsa Iraklı, Afganlı insanlar =terörist, ama ölen insanlar Türkse kimin umrunda, teröristler özgürlük savaşçıları oluveriyor birden!!!. Vietnamı genelev, Irak ı bataklık yapan herifler bile çıkıp kürtlere bomba atmayın yazık dedi ya bana en çok bu koyuyor.

CNN'in ölen Türk askerlerinden bahsetmediği pek doğru değil aslında. Genelde PKK'yı da dünya genelinde terörist grup olarak kabul edilmiş diye tanıtıyorlar.

Ama YPG ve PKK'yı gereğinden fazla ayırdıklarını söyleyebilirim. Ve elbette haksızlık da yapıyorlar.

Ama hahamın ''Türk liderlere söyleyin, Kürtleri öldürmesinler'' mesajında başka bir durum var. PKK dışında masum Kürtlerin de öldürüldüğünü düşünüyorlar, bununla ilgili bir mesaj veriyorlar.

Türk askerinin örgütlü bir şekilde masum Kürtleri de öldürdüğü iddiasına katılmıyorum, ama bunun yanında aldıkları emirlerin sivilleri gereği kadar korumayı içermediğini de düşünüyorum.

Biride çıkıp diyememiş mi? Be adam! Dilencinin üstüne bile bütün şarjörü boşaltan senin polisin.
Sırf zenci diye kafaları bozuldukca işkence yapan. En ufak şeyde öldüren.

Biraksinlar bu ayaklari. Kimi kandirmaya çalışıyorlar kimse yemez yemiş gibi görünür yada işine geliyor zaten yardakcilarinin.
Kendileri sokak ortasinda suçsuz insanlari öldürüyor. Hemde kendi polisleri. Ama baska devlete (muslumansa bide bu devlet) mangalda kül birakmiyorlar cok insancillarmis gibi... sanki sütten çıkma ak kaşıklar.
Once kendi kapılarının önündeki pisligi temizlesinler. Sonra baskasinin kapisinin onune baksinlar. Kendileri bi irkciligi ve vatandaslarina karsi siddete son versin.
Bariz sekilde basitce tutuklayabilecekleri (küçücük suclarda) bile adam olduruyorlar.

CNN'in ölen Türk askerlerinden bahsetmediği pek doğru değil aslında. Genelde PKK'yı da dünya genelinde terörist grup olarak kabul edilmiş diye tanıtıyorlar.

Ama YPG ve PKK'yı gereğinden fazla ayırdıklarını söyleyebilirim. Ve elbette haksızlık da yapıyorlar.

Ama hahamın ''Türk liderlere söyleyin, Kürtleri öldürmesinler'' mesajında başka bir durum var. PKK dışında masum Kürtlerin de öldürüldüğünü düşünüyorlar, bununla ilgili bir mesaj veriyorlar.

Türk askerinin örgütlü bir şekilde masum Kürtleri de öldürdüğü iddiasına katılmıyorum, ama bunun yanında aldıkları emirlerin sivilleri gereği kadar korumayı içermediğini de düşünüyorum.

Vallahi billahi ne zaman açsam CNNde

Kürt kadın gerillalarla röportaj
Özgürlük savaşçılarının eğitimleri, hayatları, dağdaki yaşama koşulları

vb şeyler var. Söz konusu olan askerlerse alttan kelle sayısı geçiyorlar, bu kadar.

Son cümlenize ben de katılıyorum. sadece ordu değil zaten kimsenin umrunda değil kürt vatandaşlar ya neyse.

Abd sevmiyorsa israil sevmiyorsa demekki SAYIN CUMHURBASKANIM dogru yolda. Durmak yok yola devam...
Oylarımiz hep sana ERDOGAN :))
Birde kimse onun muridi falan degil. Kimseninde peygamber ilan ettigi yok. O sizin husnu kuruntunuz. Masuz oyle cikarip ordan yurumeye çalışan art niyetli insanlarin soylemleri

Vallahi billahi ne zaman açsam CNNde

Kürt kadın gerillalarla röportaj
Özgürlük savaşçılarının eğitimleri, hayatları, dağdaki yaşama koşulları

vb şeyler var. Söz konusu olan askerlerse alttan kelle sayısı geçiyorlar, bu kadar.

Son cümlenize ben de katılıyorum. sadece ordu değil zaten kimsenin umrunda değil kürt vatandaşlar ya neyse.

Evet, belirttiğim gibi çoğunlukla YPG olmak üzere bir gerilla odağı var.

Ama bu ülkelerin çıkarları ile her zaman doğru orantılı ne yazık ki. Bizim televizyonlarımız da çıkarımıza göre Afgan kadınlarına tecavüz eden Amerikan askerlerinde odaklandığı gibi yıllarca kahramanca savaşan Amerikan askerlerine de odaklanmıştır.

Biz nasıl masum Iraklıları öldürmemelerini temenni edebiliyorsak ve gerek dini görevliler gerek devlet yetkilileri ile ettiysek, onların da böyle beyanlarda bulunabileceğini düşünüyorum.

Erdoğan ı savunmuyorum ki zaten ama bu kadar da sallamasyon davranmamalılardı bence. Bizim liderimiz bizi temsil eder sonuçta ve o ortamda siyasetle ziyareti bir birbirine karıştırmayacak olgunlukta tepkiler verilmesi gerekirdi. Siyasete girmeyen tekliflerinin bile kabaca reddedilmesi ne kadar gurur kırıcı bir şey, kovmadıkları kaldı bir. Türk halkı olarak biz şimdi gurur mu duyduk bu durumdan? Erdoğana ne kadar kızarsak kızalım? Ben üzüldüm şahsen.
Sen cok iyi niyetli kalmissin. Gobek atan bile vardir.

Abd sevmiyorsa israil sevmiyorsa demekki SAYIN CUMHURBASKANIM dogru yolda. Durmak yok yola devam...
Oylarımiz hep sana ERDOGAN :))
Birde kimse onun muridi falan degil. Kimseninde peygamber ilan ettigi yok. O sizin husnu kuruntunuz. Masuz oyle cikarip ordan yurumeye çalışan art niyetli insanlarin soylemleri

ABD ve İsrail Hizbullah'a da karşı. Demek ki onlar da doğru yolda.

Aristo mantığına benziyor ama oldukça komik.

ABD ve İsrail Hizbullah'a da karşı. Demek ki onlar da doğru yolda.

Aristo mantığına benziyor ama oldukça komik.
:)) en az sizin yorumuz kadar.... onlar hizbullaha israile karsimi gercektende???
Ozaman kim yardim ediyor destek veriyor acaba hizbullaha , israile, ypg midir ne haltsa ve birisuru daha harflerin siralanarak yazilmis teror örgütlerine? Kim besliyor onları acaba? ERDOGAN mi? Abd nin hic tr ye yardim ettigini gordunmu?

Vay be! Demekki insa larin gozunun icine baka baka gercektende abd kandirabiliyormus.
Icimdem hep derdim. Gercekleri bile bile şu abd nin gercektende israile ve diger teror orgutlerine kizdigina ikaz ettigine inanan varmidir acaba diye ama varmis be gercektende.

:)) en az sizin yorumuz kadar.... onlar hizbullaha israile karsimi gercektende???
Ozaman kim yardim ediyor destek veriyor acaba hizbullaha , israile, ypg midir ne haltsa ve birisuru daha harflerin siralanarak yazilmis teror örgütlerine? Kim besliyor onları acaba? ERDOGAN mi? Abd nin hic tr ye yardim ettigini gordunmu?

Vay be! Demekki insa larin gozunun icine baka baka gercektende abd kandirabiliyormus.
Icimdem hep derdim. Gercekleri bile bile şu abd nin gercektende israile ve diger teror orgutlerine kizdigina ikaz ettigine inanan varmidir acaba diye ama varmis be gercektende.

Mesajımda ABD İsrail'e karşı yazdığını düşünüyorsanız okuduklarınızdan yaptığınız tahlillerinizin böyle olmasına şaşırmadım.

Eğer tekrar okuduğunuzda öyle yazmadığını görebiliyorsanız, dünyadaki bütün ama bütün, istisnasız bütün terör örgütlerini Amerika'nın aralıksız desteklediğini düşünüyor gibisiniz. Düşünmeyiniz.

ABD'nin Türkiye'ye yardım ettiğini hiç gördüm mü, gördüm. Türkiye tarihine haiz misiniz?

Eğer bir tezde bulunacaktı iseniz, bu karşılıksız yardım etti mi şeklinde olmalıydı. Hayır devletler birbirlerine karşılıksız yardım etmezler. Devlet olmanın ve halkını korumanın gereği budur.

Zaten konuyla da pek alakası yok.

Mesajımda ABD İsrail'e karşı yazdığını düşünüyorsanız okuduklarınızdan yaptığınız tahlillerinizin böyle olmasına şaşırmadım.

Eğer tekrar okuduğunuzda öyle yazmadığını görebiliyorsanız, dünyadaki bütün ama bütün, istisnasız bütün terör örgütlerini Amerika'nın aralıksız desteklediğini düşünüyor gibisiniz. Düşünmeyiniz.

ABD'nin Türkiye'ye yardım ettiğini hiç gördüm mü, gördüm. Türkiye tarihine haiz misiniz?

Eğer bir tezde bulunacaktı iseniz, bu karşılıksız yardım etti mi şeklinde olmalıydı. Hayır devletler birbirlerine karşılıksız yardım etmezler. Devlet olmanın ve halkını korumanın gereği budur.

Zaten konuyla da pek alakası yok.
Karsiliksiz tr de yardim etmez neden ulkeler birbirine karsiliksiz yardim etsinki?

Evet abd nin onlari surekli(araliksiz degil) yardim ettigini dusunuyorum.
Once besliyorlar sonra teror diye vuruyorlar :)

Karsiliksiz tr de yardim etmez neden ulkeler birbirine karsiliksiz yardim etsinki?

Evet abd nin onlari surekli(araliksiz degil) yardim ettigini dusunuyorum.
Once besliyorlar sonra teror diye vuruyorlar :)

Bakın Hizbullah İsrail ile savaşıyor. ABD ve İsrail ilişkisinden ise okumayı tercih ettiğiniz kaynakların bolca bahsettiğini düşünüyorum. ABD'nin Hizbullah'ı şu an beslemesinin bir mantığı yok.

Zaten konu bu değil,ben mantığınızın saçmalığını eleştirmiştim. Amerika Afrika'da tecavüzcü çetelere de karşı mesela, onlar da mı doğru yolda? Biraz mantıklı cümleler kuralım.

Bakın Hizbullah İsrail ile savaşıyor. ABD ve İsrail ilişkisinden ise okumayı tercih ettiğiniz kaynakların bolca bahsettiğini düşünüyorum. ABD'nin Hizbullah'ı şu an beslemesinin bir mantığı yok.

Zaten konu bu değil,ben mantığınızın saçmalığını eleştirmiştim. Amerika Afrika'da tecavüzcü çetelere de karşı mesela, onlar da mı doğru yolda? Biraz mantıklı cümleler kuralım.
Tabi canim.sizin mantiginiz tavan yapmis masaALLAH...

Back
X