Türkiye güzelinin ibretlik çöküşü

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Çok birkaç yıl öncesine kadar Türkiye'nin en iyi modelleri arasında gösterilen Senem Kuyucuoğlu, uyuşturucunun pençesine düştü. Güzel modelin; Güney Afrika'da katıldığı bir partide çekilen fotoğrafları, ibretlikti!

Hollywood ve Türkiye'den uyuşturucu kullanan ünlü isimlere ne yazık bir yenisi eklendi. Daha henüz 14 yaşındayken televizyonda gördüğü renkli dünyaya özenipyola çıkan Senem Kuyucuoğlu'nun adını 2006'da tüm Türkiye duydu. 16 yaşında katıldığı Top Modelyarışmasında ikinci olan genç manken; çok arzuladığı şöhretin kapılarını araladı. Senem Kuyucuoğlu'nun asıl hayali ise 2007 yılında Best Model of Turkey yarışmasında kraliçe seçilmesiyle gerçekleşti...

$Senem_Kuyucuoðlu_uyusturucu.jpg

RENKLİ DÜNYANIN AĞIR FATURASI
Hayalini kurduğu renkli dünyanın kendisine kabus dolu bir hayat yaşatacağını bilmeyen genç model, o yıllardapodyumlarda fırtına gibi esiyordu. 123 santimlik bacak boyuyla podyumlardaki farkını konuşturan Senem Kuyucuoğlu, 2009'da da Miss Turkey ikincisi seçilerek şöhretine şöhret kattı. Televizyon programı da yapan 19 yaşındaki model, şöhretin yükünü taşıyamadı. Senem Kuyucuoğlu, aşırı alkollü halleri ve çalkantılı özel hayatıylaadını sürekli manşetlere yazdırdı.

[video=youtube;LlIwc77AcJA]http://www.youtube.com/watch?v=LlIwc77AcJA[/video]

EN KISA ZAMANDA TEDAVİ ŞART

Hakkında uyuşturucu kullandığına dair haberler de çıkan güzel model, oyunculuk ve dil eğitimi bahanesiyle ABD'yegitti. Güney Afrika'daki Cape Town gibi yerlerde de tatil yapan Senem Kuyucuoğlu'nun önceki gün ortaya çıkan fotoğrafları ise ibretlikti... Uyuşturucu partilerine katılıp aykırı ilişkiler yaşayan Kuyucuoğlu, fotoğraflarıyla yürek burktu. Henüz 24 yaşında olan genç modelin; fotoğraflarını yayan ise çok yakın sandığı dostlarıydı. Acilen tedavi görmesi gereken Senem Kuyucuoğlu, renkli dünyaya girmek için yola çıkıp kendini dipte bulan ünlü isimlere de eklendi. Fotoğraflarıyla her ailenin ders çıkarması gereken ünlü model, umarız kısa sürede yaşadığı çöküşüne son verir...

AŞK ACISI KAÇIRDI!
Güzel model, Yalan Dünya'nın Çağatay'ı Hakan Meriçliler ile 2012'de 6 ay aşk yaşadı. Ancak Senem Kuyucuoğlu, ünlü oyuncudan önceki sevgilisini hiç unutamadı. Teselliyi Meriçliler'de de bulamayan manken, büyük aşkına da karşılık gelmeyince ABD'de kendisine yeni bir hayat kurdu.

AYKIRI POZLAR
Uyuşturucu kullandığı anlarda ne yaptığını bilmeyen Senem Kuyucuoğlu'nun hemcinsleriyle çektirdiği aykırı fotoğraflar da şok etti. Türkiye'de olduğu dönemde erkekleri peşinden koşturan Kuyucuoğlu; kadınlarla dudak dudağa, kucak kucağa verdiği fotoğraflarla şaşırttı.

PARAMPARÇA BiR HAYAT

Henüz 24 yaşında olan Senem Kuyucuoğlu'nun uyuşturucu partisinde çekilen görüntüleri ve darmadağın halleri; herkesin yüreklerini parçalıyor...

Kaynak : ahaber.com.tr
$Senem Kuyucuoðlu (1).jpg $Senem Kuyucuoðlu (9).jpg $Senem Kuyucuoðlu (8).jpg $Senem Kuyucuoðlu (7).jpg $Senem Kuyucuoðlu (6).jpg $Senem Kuyucuoðlu (5).jpg $Senem Kuyucuoðlu (4).jpg $Senem Kuyucuoðlu (3).jpg $Senem Kuyucuoðlu (2).jpg $Senem Kuyucuoðlu (10).jpg

Son düzenleme:
Bana daha çok kız hayatını yaşıyomuş gibi geldi. Sefan olsun. :KK53:

Ben artik sanat camiasinda uyusturucu kullanmayan biri olduguna inanmiyorum.
Bu söhret nasil birseyse bas edemiyorlar ayik kafayla galiba

Ben artik sanat camiasinda uyusturucu kullanmayan biri olduguna inanmiyorum.
Bu söhret nasil birseyse bas edemiyorlar ayik kafayla galiba

halk arasında ne oldum delisi olmak diye bir tabir vardır
şaşırıyorlar artık ruh halleri bir garip oluyor bir zaman sonra her şeye sahip olmanın ezikliği içine giriyorlar
düşünsene her şey şak diye oluveriyor
aşık oldukları kişileri bile anında elde edebiliyorlar
off çok sıkıcı:KK14:

X