Ausencia _Alcatraz Kaçkını_ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Eylül 2012 41.591 141.631 598 23 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Ausencia #1 ............. Konu eksik olarak yanlışlıkla açıldı . Henüz yazımı tamamlamadan ve anketi eklemeden . Üzerinde şuanda değişiklik yapabiliyor muyum bilemiyorum ama ekleyeceğim yazılar ve anket vardı ? Yönetim ilgilenirse sevinirim . Son düzenleme: 23 Haziran 2013
............. Konu eksik olarak yanlışlıkla açıldı . Henüz yazımı tamamlamadan ve anketi eklemeden . Üzerinde şuanda değişiklik yapabiliyor muyum bilemiyorum ama ekleyeceğim yazılar ve anket vardı ? Yönetim ilgilenirse sevinirim .
kadesa Nirvana Kayıtlı Üye 21 Aralık 2009 25.770 28.943 798 23 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Ausencia #2 Ausencia .!.: ............. Konu eksik olarak yanlışlıkla açıldı . Henüz yazımı tamamlamadan ve anketi eklemeden . Üzerinde şuanda değişiklik yapabiliyor muyum bilemiyorum ama ekleyeceğim yazılar ve anket vardı ? Yönetim ilgilenirse sevinirim . Genişletmek için tıkla... tam başka yere yazdığım bir yazımda bundan bahsetmişken konuyu gördüm bir hevesle anketi oylamak istedim ama neyse anket gelene kadar görüşümü yazaym;evet değişsin..eğer değişirse ben seçim sonuçlarının da çok faklı olacağını düşünüyorum.
Ausencia .!.: ............. Konu eksik olarak yanlışlıkla açıldı . Henüz yazımı tamamlamadan ve anketi eklemeden . Üzerinde şuanda değişiklik yapabiliyor muyum bilemiyorum ama ekleyeceğim yazılar ve anket vardı ? Yönetim ilgilenirse sevinirim . Genişletmek için tıkla... tam başka yere yazdığım bir yazımda bundan bahsetmişken konuyu gördüm bir hevesle anketi oylamak istedim ama neyse anket gelene kadar görüşümü yazaym;evet değişsin..eğer değişirse ben seçim sonuçlarının da çok faklı olacağını düşünüyorum.
Ausencia _Alcatraz Kaçkını_ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Eylül 2012 41.591 141.631 598 23 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Ausencia #3 kadesa .!.: tam başka yere yazdığım bir yazımda bundan bahsetmişken konuyu gördüm bir hevesle anketi oylamak istedim ama neyse anket gelene kadar görüşümü yazaym;evet değişsin..eğer değişirse ben seçim sonuçlarının da çok faklı olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sağol kadesacım , ben konunun açılış yazısını değiştireceğim birazdan , sanırım kazen ya da mune de sonradan anket eklerler. Ben eklemiyorum sanırım şuanda. Ben de ''evet'' demek için bir hevesle açmıştım konuyu oysa ki...
kadesa .!.: tam başka yere yazdığım bir yazımda bundan bahsetmişken konuyu gördüm bir hevesle anketi oylamak istedim ama neyse anket gelene kadar görüşümü yazaym;evet değişsin..eğer değişirse ben seçim sonuçlarının da çok faklı olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sağol kadesacım , ben konunun açılış yazısını değiştireceğim birazdan , sanırım kazen ya da mune de sonradan anket eklerler. Ben eklemiyorum sanırım şuanda. Ben de ''evet'' demek için bir hevesle açmıştım konuyu oysa ki...
Ausencia _Alcatraz Kaçkını_ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Eylül 2012 41.591 141.631 598 23 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Ausencia #4 Konuyu anketli bir şekilde açtım . http://www.kadinlarkulubu.com/turki...29862-turkiye-secim-baraji-degistirilsin.html Bu konunun kapatılmasını talep ediyorum , teşekkürler .
Konuyu anketli bir şekilde açtım . http://www.kadinlarkulubu.com/turki...29862-turkiye-secim-baraji-degistirilsin.html Bu konunun kapatılmasını talep ediyorum , teşekkürler .