Türkiye de ki Evimiz Yuvamiz :)

Melone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2009
168
0
96
39
Almanya
Kizlar ben yurtdisindayim bu da bizim Istanbul da ki evimiz yorumlarini eksik etmeyin :) olumlu olumsuz bana fikir verebilirsiniz.. bazi odalari toplanirken cektim buraya gelicegimiz zaman mutfagi unutmusum cekmeyi :(

$IMG_0518.webp$IMG_0517.webp$IMG_0516.webp$IMG_0087.webp$IMG_0086.webp$IMG_0082.webp$IMG_0084.webp$IMG_0080.webp$IMG_0079.webp$IMG_0083.webp$IMG_0081.webp$IMG_0078.webp$IMG_0077.webp$IMG_0076.webp$IMG_0075.webp$IMG_0085.webp$IMG_0519.webp

Çok güzelmiş eviniz. İstanbul'a geldikçe bu evde keyifli ve huzurlu günler geçirmenizi dilerim.

çok beğendim çok ferah koltuk takımın yemek odan yatak odan çok güzel yatak odandaki perdeyi hazırmı aldın aldıysan nerden aldın çok beğendim güle güle otur içinde

Çok güzelmiş eviniz. İstanbul'a geldikçe bu evde keyifli ve huzurlu günler geçirmenizi dilerim.

cok tesekkür ederim :)

Çok güzel ve ferah. Ancak tv ünitesinde ki kablolar göz yoruyor ve çirkin duruyor..
Onlarin ben de farkindayim eve gecen sene tasindik ve anten daha da takilmadi cocuklarin oyunlari falan cok kalabalik duruyor cok sagol canim :)

Sevgiler :)[/QUOTE]

çok beğendim çok ferah koltuk takımın yemek odan yatak odan çok güzel yatak odandaki perdeyi hazırmı aldın aldıysan nerden aldın çok beğendim güle güle otur içinde

tesekkür ederim :)yatak odamda ki perdeyi hazir almadim benim pembe takintim var :) oturma odamda ki tülün pembesini yaptirdim

Son düzenleme:
Çok güzel iyi gunlerde oturun inşallah. Kusur bulunacakir ev asla degil. Halilarda uyum yakalamak zordur.. ama siz basarmissiniz.

Türkiye'de yaşıyorum ve Türkiye'de bile henüz bir evim yok :9:
maşallah çok hoş, modern ve tarz mobilyalarla döşenmiş :nazar:
antredeki dresuara bayıldım :16:

çok hoş bi eviniz var . mobilyalara bayıldım :) bir arkadaşın da dediği gibi benim de gözüme takılan tek şey tv ünitesindeki kablo trafiği oldu :) özendim yaa, belki bi gün ben de bekar evimi paylaşır yorumlarınızı alırım :)

evdeki mobilyalarınızın hepsi doğtaş.. benim de evim öyle doğtaşın mobilyalarını çok beğeniyorum.. güle güle oturun..

Back
X