turkbayragirenkdaşım topigin hayırlı olsun....futboldan pek anlamıyorum ama ...fenerbahçeden başka takım tanımam...her zaman heryerde en büyük
FENERBAHÇEturkbayragi
tabiki cnm her zaman burdayımmmmm:kedi:Olsun canım bekleriz seni deopuyorumnanaktan
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. ön elem turunda Macaristan'ın Honved takımını 5-1 mağlup etti. Güiza (3), Roberto Carlos ve Alex'in golleriyle farka koşan Kanarya, tur kapısını araladı.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Hafif geldi..:roflol:
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. ön elem turunda Macaristan'ın Honved takımını 5-1 mağlup etti. Güiza (3), Roberto Carlos ve Alex'in golleriyle farka koşan Kanarya, tur kapısını araladı.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Hafif geldi..:roflol:
Topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşaallah arslanımcanım.....kaydirigubbakcemile3
İnşaallah sezon sonu burda çifte kupa kutlamaları yaptığımız günleride görürüz...:lepi:
Akşam güzel bi açılış yaptık ..5-1.....işte bu FENERBAHÇEmi seviyorum ben....alkisalkisalkis
Daumunda gol sonrası sevinçleri ne güzeldi...dede gibi uyumuyodu...yerimseniben
Pazar günde inşaallah BJK maçında aynısını bekliyorum sarı kanaryamdan.....:hooray:
Hadi bakalım güzel bi sezon açılışı için bi pasta yaptım renkdaşlarıım afiyet bal şeker olsun hepinize...........a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?