Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben layık olduğumuz ligden bahsetmiyorum yazdığımı doğru okursan anlarsın sanırım..kimin nereye layık olduğu bulunduğu konumdan anlaşılıyo zaten..ekstra söylemeye gerek yok..
Ben bütün ligleri takip ediyorum diyorum..eşimin ve babamın mesleği icabı..
heeeee tencere dibin kara seninki benden kara:hulya:
Ben suçlamadım sahtecilikle sizi siz sahtekarlık yapmışsınız..Bunu ayırt et..
yok kazen bey olmaz biizm aramızda öle şeyleryerimsenibenAğız tadında paylaşım diliyorum !
anacım sen biizm halimize güleceğineGALATASARAY BELEDİYE MAĞDURU!..
Turkcell Süper Lig 15.hafta kapanış maçında Galatasaray kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la 1-1 berabere kalarak liderlik şansını yitirdi.
Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona ererken ikinci yarıya hızlı başlayan taraf Galatasaray oldu. İkinci yarının 56.dakikasında Uğur’un sağdan yaptığı ortayı Kewell kaleci Hasagic’in hatasından yararlanarak ağlara gönderdi. Bu golden sonra Belediyespor ataklarını sıklaştırdı ve karşılaşmanın bitimine 1 dakika kala sarı – kırmızılıların ceza sahasında oluşan karambolde Hasan Ali topu ağlara gönderdi.
Galatasaray aldığı bu beraberlikle 4.sıradaki yerini korurken İstanbul Büyükşehir Belediyespor 9.sırada kaldı.
Maraton alıntıdır..
Rabbim ne büyüksün.:Saruboceq:
90+4sositososito
:lepi::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Biz halimize niye gülelim üzülüyoruz..
Sizin halinize gülüyoruz..
Sağolun yani böyle bi durumda da yalnız bırakmıyosunuz bizi:1hug:
Allah ayırmasın:roflol:
Dün akşam maçı bjk li dostlarımızla seyrettik sevinçten nereye zıplayacaklarını şaşırdılar..:roflol: