Turkcell Sper Lig 2009-2010 sezonu"nun kritikleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kardelinm beşkita bnm için herdaim kardeş takım olmuştr
ee kardeş takımda size 3 çakınca bana da sevinmk düşe
eee ne diyek darısı bize:)))

Beşiktaşla ilişkinizide anlayamadık bi zaten kardeşlikten öte bi şey galiba:jeyyar:

Ne Umdu Ne Buldu: 1-1
22.11.2009 22:00:00
Ali Sami Yen Stadı'ndaki mücadeleye liderlik parolasıyla çıkan Galatasaray, Manisaspor karşısında hiç beklemediği bir beraberlik aldı ve liderlik şansını elinin tersiyle itti.

Turkcell Süper Lig'de 13. haftanın kapanış maçında Galatasaray, seyircisinin beklenen ilgiyi göstermediği maçta Manisasporla 1-1 berabere kaldı.

Bu sonuçla Fenerbahçe'yi geçme şansını geri çeviren Aslan, 29 puanla ikinci sırada kalırken Manisaspor puanını 14'e yükseltti.

medyaspor

:lepi:allahın sopası yok işte:roflol:

Manisa azra sıla manisa nasıl da güzel bağırıyodu taraftarlarınız golü yiyene kadar sonra bi anda sustular herkes böyle:1shok::roflol:

Ben bütün maçları izliyorum bank asya 1. lig de dahil..Yani benim gözümde yok bi farkınız..kaydirigubbakcemile3

Ben layık olduğumuz ligden bahsetmiyorum yazdığımı doğru okursan anlarsın sanırım..Kimin nereye layık olduğu bulunduğu konumdan anlaşılıyo zaten..Ekstra söylemeye gerek yok..

Ben bütün ligleri takip ediyorum diyorum..Eşimin ve babamın mesleği icabı..

ben layık olduğumuz ligden bahsetmiyorum yazdığımı doğru okursan anlarsın sanırım..kimin nereye layık olduğu bulunduğu konumdan anlaşılıyo zaten..ekstra söylemeye gerek yok..

Ben bütün ligleri takip ediyorum diyorum..eşimin ve babamın mesleği icabı..

cadıarzucadıarzucadıarzu

kardelnm açıkcası buraya bu hafta hiç giresim yoktu malum sebebp bursaya 1-0 yenildiğimziçin
ama size kasımpaşa 3 golü afiyetle yedirincekaydirigubbakcemile3 bnde bi girimde kardelnmin hatırını soram dedim:jeyyar:
alıştınız 3 lere:hulya:

heeeee tencere dibin kara seninki benden kara:hulya:

kardelen walla çok üüzlüyom halinize :D
neolcuk bu fenerin hali 3 hafta üstüste yenildnz en son da eskişehir yedi sizi
birde üstünede colin kazım olayı
sen bizi sahtecilikle suçladın ama fenerde yalaan konusunda bizi geçer maşallahı var
way ki ne way fenere

Ben suçlamadım sahtecilikle sizi siz sahtekarlık yapmışsınız..Bunu ayırt et..

GALATASARAY BELEDıYE MAĞDURU!..

Turkcell Süper Lig 15.hafta kapanış maçında Galatasaray kendi sahasında ıstanbul Büyükşehir Belediyespor’la 1-1 berabere kalarak liderlik şansını yitirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona ererken ikinci yarıya hızlı başlayan taraf Galatasaray oldu. ıkinci yarının 56.dakikasında Uğur’un sağdan yaptığı ortayı Kewell kaleci Hasagic’in hatasından yararlanarak ağlara gönderdi. Bu golden sonra Belediyespor ataklarını sıklaştırdı ve karşılaşmanın bitimine 1 dakika kala sarı – kırmızılıların ceza sahasında oluşan karambolde Hasan Ali topu ağlara gönderdi.

Galatasaray aldığı bu beraberlikle 4.sıradaki yerini korurken ıstanbul Büyükşehir Belediyespor 9.sırada kaldı.

Maraton alıntıdır..

Rabbim ne büyüksün.:Saruboceq:

90+4sositososito

:lepi::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ben suçlamadım sahtecilikle sizi siz sahtekarlık yapmışsınız..Bunu ayırt et..

tmm biz sahtecilik yaptık
sizde yalancılık:delphin:

Ağız tadında paylaşım diliyorum !
yok kazen bey olmaz biizm aramızda öle şeyleryerimseniben
GALATASARAY BELEDİYE MAĞDURU!..

Turkcell Süper Lig 15.hafta kapanış maçında Galatasaray kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la 1-1 berabere kalarak liderlik şansını yitirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona ererken ikinci yarıya hızlı başlayan taraf Galatasaray oldu. İkinci yarının 56.dakikasında Uğur’un sağdan yaptığı ortayı Kewell kaleci Hasagic’in hatasından yararlanarak ağlara gönderdi. Bu golden sonra Belediyespor ataklarını sıklaştırdı ve karşılaşmanın bitimine 1 dakika kala sarı – kırmızılıların ceza sahasında oluşan karambolde Hasan Ali topu ağlara gönderdi.

Galatasaray aldığı bu beraberlikle 4.sıradaki yerini korurken İstanbul Büyükşehir Belediyespor 9.sırada kaldı.

Maraton alıntıdır..

Rabbim ne büyüksün.:Saruboceq:

90+4sositososito

:lepi::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anacım sen biizm halimize güleceğine
otur da kendi halinize hm ağla hm gül senağlamakaydirigubbakcemile3

Biz halimize niye gülelim üzülüyoruz..

Sizin halinize gülüyoruz..

Sağolun yani böyle bi durumda da yalnız bırakmıyosunuz bizi:1hug:

Allah ayırmasın:roflol:

Dün akşam maçı bjk li dostlarımızla seyrettik sevinçten nereye zıplayacaklarını şaşırdılar..:roflol:

Biz halimize niye gülelim üzülüyoruz..

Sizin halinize gülüyoruz..

Sağolun yani böyle bi durumda da yalnız bırakmıyosunuz bizi:1hug:

Allah ayırmasın:roflol:

Dün akşam maçı bjk li dostlarımızla seyrettik sevinçten nereye zıplayacaklarını şaşırdılar..:roflol:

işte garipler
bize bağlılar onların yüzünü ve sizin yüzünüzü anca biz güldürürüz

yoksa güleceğinz hiiiç yok

hep ağla ağla nereye kadar değil mii

biz hakem kurbanı olduk o kadarrrr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back