Turkcell Sper Lig 2009-2010 sezonu"nun kritikleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekleri tarih yazar

Fener Cimboma..............................:roflol:

ya kızlar bırakında herkes fenerbahçeli olmasınnn,o şeref bize aiit olsun...

işte kısasa kısas kızlarr..:jeyyar:

Eklentiler

• $zuhahahahahahahahahahahaha2ozys3.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $96604ac820d51228ae91cd5d3b3aa2e8_3925.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 42
aslında böyle şeyler yapmayı sevmem ama insanı zorluyosunuz ne yapayımm ....cimbomla Beşiktaşımın kafasına vuran avatar hiç hoş olmamış bende cevap vermek zorunda kaldım..spor kardeşliktir espiriler bir yana.naslki avrupa maçlarında kenetleniyoruz öyle olalım lütfen.herkese tuttuğu takım için saygı lütfen gönül işlerine müdahale olmaz KK kızları öyle değilmi ALLAH dan gelen duygulardır bunlarr..

Gerçekleri tarih yazar

Fener Cimboma..............................:roflol:

yaa anacım sizin için varsa yoksa tek büyük takım galatasaray ondan büyük takım mı gördünüzlülülülülülü
işte böle yenince arasıra seviniyorsunuz kaydirigubbakcemile3
yazık garipler sevinin:teselli:
biz siz aşalı çok oldu bzm için takım saydıklarımz avrupadasositososito

işte beşiktaşlı bir kardeş de gelmiiş
cnmm biz burda sınırları aşmadan güzelce hm atışıyoruz hm eğleniyoruz
öyle değil mi kardelenmvereliniortak
bizim aramızda olmaz öyle şeyleropuyorumnanaktan

Hem köpek diyip hemde arkadan böyle mesaj yazıp ne demek istedin ben anlayamadım..Siz hep böylesinizdir zaten..Biz ezeli rakibimiz galatasaraylı bi arkadaşımla yazışırken araya girivermişsin..Hep böyle bizi de aranıza alsanıza modundasınızdır. 3.büyük olmaya çalışırsınız..Köpek gibi kelimelerin geçtiği resimler koymayın lütfen. Güzel güzel atışmayı bilmiyorsanız hiç bu işlere bulaşmayın derim.

[

işte beşiktaşlı bir kardeş de gelmiiş
cnmm biz burda sınırları aşmadan güzelce hm atışıyoruz hm eğleniyoruz
öyle değil mi kardelenmvereliniortak
bizim aramızda olmaz öyle şeyleropuyorumnanaktan
[/QUOTE]

Biz güzel güzel atışıyoruz tabi azra sılacım..Zaten derbi maçların güzelliği de burda..Çevrende kızdıracak bi gs li ya da senin adına söyliyim fb li bulamazsan o maçın ne anlamı çıkar..Ama hakaret farklı bi şey..Köpek şiddetle kınıyorum bu resmilmaz:

10 Sene ? Al sana 10 Sene !

.................

Pendikspor'u yenince sevinen bir amatör takım..

Fenerbahçe'yi yenince sevinen bir Pendikspor..

GALATASARAY'ı yenince sevinen bir Fenerbahçe...

...............

"Büyük takımlar kazandıkları kupaları, küçük takımlar yendikleri büyük takımları konuşur"

Michel Platini UEFA Başkanı

Geç bunları azra sıla geeççççççç yendik mi yendik hep yeniyomuyuz yeniyoruz bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!:lepi:

Geç bunları azra sıla geeççççççç yendik mi yendik hep yeniyomuyuz yeniyoruz bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!:lepi:

Boşver renkdaşımya....uğraşma değmez...
Onlar bi türlü hazmedemezler zaten..bizden yedikleri goller midelerine oturur hep.....
:teytey::jeyyar:

Beşiktaş - Fenerbahçe

Turkcell Süper Lig`in 13. hafta mücadelesinde Fenerbahçemiz deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. 21 Kasım Cumartesi Saat00`de başlayacak mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek.

walla kardelenm şuan itibariyle beşiktaş da sizi yiyoorcokacimcoookkaydirigubbakcemile3

Azra sıla sen cemal nalga olayından başka ne sahtekarlıklarınız var onları bi dök ortaya..lmaz:

Başka şeyler sizi ilgilendirmez:umursamaz:

kardelen cemali geç:hulya:

futbola gel
burası
Turkcell Süper Lig 2009-2010 sezonu"nun kritikleri... topiği:lepi:

kardelen 3-0 diyorum başka bişey demiyorumkaydirigubbakcemile3

Başkalarının aldığı galibiyetlerle övünmeyin birazda kendiniz bizi yenmeyi deneyin buna kafa yorun..

Ama sizi de kınamamak lazım insan galibiyet nedir bilmeyince ezeli rakibi karşısında böyle travmalar yaşıyo işte..

Bu arada bu gün büyük bi ihtimalle küme düşürüleceksiniz:a015:ıkinci ligden haberler bekliyoruz artık sizden:1rolleyes:

Size artık maçlardan önce dna testi yapılacakmış kim kimdir anlaşılamıyomuş çünkü:roflol:

Kulübün içinde bi tane estetikçinin çalıştığı söyleniyo:roflol:

Siz çok garip bi taraftarsınız ya...

Kardeşim sana ne diyorum başkalarının aldığı galibiyetle sevinmeyin çok komik oluyosunuz..

Daha da bi şey demem ben sana sadece çok ilginçsiniz..

Ben şimdi burdan diyim ki manchester bjk ye 9 at olcak iş mi bana ne?

Bunun da sana ne olması lazım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…