Turkcell Sper Lig 2009-2010 sezonu"nun kritikleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kardelen

Nothing’s gonna change my love for you
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
122.538
2.965
1.073
Arkadaşlar 7 Ağustosta Süper Lig başlıyor..opuyorumnanaktan

Centilmence, Fair Play kuralları içerisinde maçları burada tartışalım..vereliniortak

Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Beşiktaşlı, Trabzonsporlu ve diğer süper lig takımlarını tutan destekleyen herkesi buraya bekliyorum..turkbayragi

Tüm takımlarımıza yeni sezonda başarılar!:lepi:

harikasın çok güzel bir topik Şeniz a.s.

başta GS :lepi:a olmak üzere tüm takımlara başarılar diliyorumturkbayragi

Hoşgeldin Sardunyam opuyorumnanaktan

Bu sezon inşallah kavgalar taşkınlıklar olmaz..Herkes bunun bi spor olduğunu eğlence olduğunu farkına varır..kaydirigubbakcemile5

Bu sezon inşallah kavgalar taşkınlıklar olmaz..Herkes bunun bi spor olduğunu eğlence olduğunu farkına varır..kaydirigubbakcemile5

dünürüm, rekdaşım topiğin hayırlı olsun opuyorumnanaktan
ben futboldan pek anlamam ama kalbim fenerbahçeden yana tabi her zaman :lepi: :lepi:

Dünürüm ben de sana bu linki verecektim şimdi..Olsun gel topiğimize sen de ilgilenmiş olursun bu arada maçlarla..Çok zevkli bir sezon olacak bundan eminim..opuyorumnanaktan

Dünürüm ben de sana bu linki verecektim şimdi..Olsun gel topiğimize sen de ilgilenmiş olursun bu arada maçlarla..Çok zevkli bir sezon olacak bundan eminim..opuyorumnanaktan

renkdasım selamlar...
sarı lacıwert ten baska renk de tanımam hanı..
yer sarı gok mawı turkbayragi

Hoşgeldiniz Hera ve Elif..Tabi ki hakeden kazansın:))

hoşbulduk canım:1hug:

inşallah canım inşallah...bu ne hırstır ki ölümlere sebep olan kavgalar çıkıyor ...spor bu ya spor...hiç anlamıyorum fanatikliği abartanları holiganları...

topikte bu abartma kışkırtma durumlarının yaşanmamasını diliyoruma.s.

hayırlı olsun topıgın renkdasım .....
TEK GERCEK ASK FENERBAHCE
arada maclara gıderım ozman sıze canlı gozle gorduklerımı anlatırım daha heyecanlı olur

Tuğçe ben de maçlara giderim..Çok da uğurlu gelirim..yerimseniben

Bu akşam Fenerbahçenin Avrupa Ligi 3.ön eleme turu var. Honved diye bi takımla oynuyoruz kim bu ya..:1shok:

Tuğçe ben de maçlara giderim..Çok da uğurlu gelirim..yerimseniben
ıyı ozaman onemlı macalara gonderelım senı abımde kombıne var arkadaslarının gelmedıklerını zaman alıyor kombılerı benı goturuyor bızım evde bır askdır fenerbahce okey oyununda bıle asla sarı kırmızı yan yana koymayız anneannem var 80 yasında maclarda dualar okunur adaklar adanır

bu aksam macı seyredıcez kocısle..
mac tahmınlerım cok ıyıdr
ıddaa yapıcaz yıneŞeniz

Topiğinnn hayırlıı olsun canım çokk güzell düşünmüşsünn teşekkürlerrrropuyorumnanaktan

**Şampiyon Fenerbahçem ne istersen iste benden alkisalkisalkis
İstersen donatalım dört bir yani bayraklarla alkisalkisalkis
İstersen çınlatalım dört bir yani şarkılarla alkisalkisalkis
İstersen Eğlenelim davullarla zurnalarlaalkisalkisalkis
**Şampiyon Fenerbahçem ne istersen iste bendenalkisalkisalkis

SarıııııLaciivertttttEn büyükkkkFenerbahçemmmmm:hooray:

Yeni sezonnn hayırlı uğurlu olsunhihoyyyt

turkbayragirenkdaşım topigin hayırlı olsun....futboldan pek anlamıyorum ama ...fenerbahçeden başka takım tanımam...her zaman heryerde en büyük
FENERBAHÇEturkbayragi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…