• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turkcell müsteri hizmetlerinde calisan var mi?

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Kizlar selam,

Turkcell'de calisan var mi aranizda? Varsa eger bir sorum olacakti. Sorayim hatta:))
Bende bi numara var. O numara suan kapali, yaklasIk bi 4-5 ay önce kapandi. O numaradan kimlerle görüsülmüs, kimlerle konusulmus ögrenmeye calisiyorum. Turkcelli arayip dökümanlari rica edecemde, pek zannetmiyorum öyle hoooopp al yavrum sana döküman diyeceklerini:))

Yalniz ben bu dökümanlara bir sekilde ulasmaliyim ama nasil.. Faturali degil kontörlü hat.

Bu konuyla ilgili bilgisi olanlar yazarsa sevinirim..

Hat senin üzerine mi? .Kim aranmış,ne kadar konuşulmuş görülebiliyor..Ama aranan numaraları paylaşmazlar..Gizlilik prensibine göre..Zaten arama detaylarını seninle paylaşabilmeleri içinde detayını istediğin numaradan araman gerekiyor.. Birde 4-5 ay önceki bilgilerine ulaşman problem olabilir..Hattında deaktif olmuş..Sana kimle görüşüldüğüne dair döküman vereceklerini sanmıyorum..Sen yinede bir ara şansını dene..Daha ayrıntılı bilgi alırsın..

savcılıktan karar çıkartılmadan kontorlu hatlarda dokuman vermez trkcll

Back
X