• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turkcell 'den Vnnn Vnnnnn

e herkes memnun bi ben değilim evde kasa lı bilgisayarda kullanıyoruz ara kablolu ama devamlı gidiyor göya evde türkcel güzel çekiyoCADIARZU

kızlar eşim tutturdu wınn alcam diye bazı yorumlar iyi bazısı kötü _??
şuanda varmı kullanan ?
önerimisiniz
avea jett fiyat olarak wınndan iyi ama turkcellde bile kopma oluyosa aveayı düşünemiyorum

biz bikaç aydır vodafone modem kullanıyoruz 5 gb lık 50 lıra ...asla tavsıye etmem 1 gb bile kullanamıyorum onca para verip cunku cekmıyor tabı evınızın konumuna yada kulladıgınız alana göre deişir denemeden almayın derim..ben çok pişmanım

peki bayanlar şarj meselesini nasl yapıosunuz yaa...
ben vınn almayı duşundum ama benm pc nin şarjı 1 saat bile gitmıor..
4 5 saat giidenler varmış nasıl oluo o ..

[QUOTE=kütahya;11357237]biz bikaç aydır vodafone modem kullanıyoruz 5 gb lık 50 lıra ...asla tavsıye etmem 1 gb bile kullanamıyorum onca para verip cunku cekmıyor tabı evınızın konumuna yada kulladıgınız alana göre deişir denemeden almayın derim..ben çok pişmanım[/QUOTE]

bende işte tam bundan korkuyorum cnm
eşime nasıl anlatacaksam bunu
tutturdu tlfla konuşmuyz veriyoz 15 tl
bide 30 adsl
wınn alırım daha iyi diye

ben vodofone kullanıyorum 5GB ayda 50 tl ilk üç ay bedava kotayı aştıgınızda 50 tl fazla ödüyorsunuz bizde turkcel alacaktık ama onda kotayı aşınca iki ye atlıyormuş..bunu tercıh ettık şimdilik iyi

6 aydan uzun zamandır Turkcell wınn kullanıyorum ve net baglantısının gıtmesı cekmemesı gıbı hıcbırsey yasamadım daha ben gayet memnunum..
hem ucretsız msj aracılıgıyla kotanızın ne durumda oldugunu ogrenebılıyorsunuz..
yolculuk esnasında dahı full cekıyor acıkcası yorumları okuyunca sasırdım :delphin:

ya arkadaşlar bende almak istiyorum bi anlatın hele bana şu vını aylık ne kadara denk geliyo?
bide turkcellmi vodafone mu? banada turkcellden şaşmamak lazımmış gibi geliyo ama ondada 1 yıllık sözleşme imzalanıyomuş galiba bana bi anlatın lütfen acil almam lazım yarın bakmayı düşünüyorum bide bu vınlar köylerde çekermi??

ya arkadaşlar bende almak istiyorum bi anlatın hele bana şu vını aylık ne kadara denk geliyo?
bide turkcellmi vodafone mu? banada turkcellden şaşmamak lazımmış gibi geliyo ama ondada 1 yıllık sözleşme imzalanıyomuş galiba bana bi anlatın lütfen acil almam lazım yarın bakmayı düşünüyorum bide bu vınlar köylerde çekermi??

Valla canım konuyuaçalaı kaç ay olmuş bilmimm
Fakat vını 3 ay kullanabildim
resmen kazık soktular
aslaaaaa tavsiye etmiyorum
inanamıyacağın fahiş faturalar geliyor
hem aldatmaca
2 aydır kullanmıyorum 34//35 geliyor halbuki 29 gelmedi
24 ayım dolsada kurtulsammm:bbo:

Vınnn'dan pek memnun değiliz.
Evde ttnet var ama eşime şirketin verdiği Vınn var.
Fethiye'ye tatile gittik,resmen işkence şeklinde bağlandık.
Sayfalar açılmadı,dakikalarca bekledik,Anneme mail gönderdim fotoğraf ekeleyip inanın 1 saat sürdü 4-5 adet fotoğraf.
İstanbul'da ise inanılmaz hızlı ttnet ile karşılaştırılamaz bile.
büyük şehirlerde yaşıyorsanız alınabilir ama ücretlendirmeyi bilmiyorum şirket ödüyor.

Bu Vınnn'ı Allah bildiği gibi yaspın başka birşey demem.
5 bölüm dizi seyretmek ne kadar tutabilir?
4 GB'lık pakette 29 liragelmesi gereken fatura 138 lira gelir mi?
Bizim geldi.
Gözlerim yerinden çıktı. Hemde ondan 2 gün önce kota bilgisi henüz 2 gb kullanılmış görünüyordu.
Şu an sadece nette geziyorum, müzik bile dinlemiyorum ona rağmen her ay 3 GB dolmuş görünüyor.
Ayrıca çekmiyor bazen, sürekli bağlantı kopuyor.
Sözleşmem bitsin asla elimi bile sürmem bir daha

ne güzel süpper yorumlar yapmışsınız ama artık çok geç bende aldım
daha ilk faturam gelmedi inş. dediğiniz gibi olmaz ya:(

Aman aman hiç tavsiye etmem ben de kullanıyorum ama 45 tl den aşağı fatura ödemiyorum. Bırakın müzik dinlemek, film izlemek facedeki kısa videolara bile bakamazken bu faturalarla resmen eneyi yerine konuyoruz. Bir de doğru dürüst çekse bari. Çok doluyum valla bu konuda kotayı takip ediyorum ama sana son iki günü söylemedikleri için arayıp sorduğunuzda bu bahanenin arkasına saklanıyorlar. 1,5 yıllık bir sözleşme imzalatıyorlar sözleşmeyi imzladıktan sonra ister kullan ister kullanma o parayı da çatır çatır alıyorlar. Kotaya baktığımda 2000 mb kaldığı görünüyor, son iki günde bu kadar limiti nasıl aşıyorum da fatıra normalin üzerine çıkıyor belli değil... Valla şimdilik aklıma gelenler bunlar. Eğer aklınıza takılanlar varsa nete yazınca çıkıyor yapılan yorumlar. Sadece turkcell için değil diğer hatlar için de aynı şeyler söylenmiş. Kimileri 2 milyar geldi falan diyenler de olmuş ama allahtan biz 45-55 arası kazıklarla idare ediyoruz. Süresi dolsun hemen kapattırıcam...

bizdede var şu illet vnndan boşuna para ödüyoz sabit hat bağlattık vndan kurtulmann yolu yokmu kaybettik fln desek iptal etmezlermi boşuna veriliyo paras alçak vnn

Back