- 9 Mart 2019
- 251
- 168
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
Bayanlar herkese oncelikle gunaydin .konuma attiginiz iyi yada kotu yorumlariniza tesekur ediyorum ,fakat bn sizlere kayimvalidemin bos bogaz oldunu demek anlatmak istedim derdimden cok turkce me yazima takildiniz kadin olarak insanlarin kusurlariyla alay etmeyi cok guzel basariosun gercekten buna harbi cok kirildim .Herkes cocuk yapar baka bilen yetistire bilen .isteyende hic yapmaz karekter meselesi .bn kimseyi kiskanan bi insan degilim ama eski diosunuzya evet o eski surekli muabbete dahil ediliyorsa sizde bosver demicenize inaniorum cunki kimse susmaz .herkes calisir istedigini alabilir ozgurdur fakat bunu abartarak bn geziyorumda geziyorum die afedersiniz bokunu cikarip gina getirmez insana gecmis gecmiste kalmistir kimse eskiyi yenin yaninda anlatmaz konuya gore degisir fakat ufacik seyde de soylemez bn oyle dusunuyorum sahsen susuosak anneler kirilmasin buyuklerimiz uzulmesin netice de,annedir die yoksa dunyasini burnun dan getirmesini iyi biliriz unutmayalim .Kimse yasattigini yasamadan ölmez ......