• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkçe Öğretmenliği

hatice1717

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
438
139
323
35
İstanbul
Arkadaşlar aranızda Türkçe öğretmeni varmı alan sınavına nasıl çalıştınız yada çalışıyorsunuz hangi kaynakları önerirsiniz. şubat ataması ve 2014 ağustos ataması için ne düşünüyorsunuz Türkçeye payını? kendim için sormuyrum herkes gibi atanması gereken Türkçe mezunu arkadaşım var 5 senedır atama bekliyor artık ben kendi işimi gücümü bıraktım sırf bu işe kafa patlatıyorum kendim tekrar onu motıve etmek için ders çalışıyorum onla beraber çok zor bir şey Allah hepimizin yardımcısı olsun. :(

Akademik kaynaklardan çalışsın,bilhassa Gazi'nin hocalarının...

Varsa Gazi'de arkadaşı orda yıllardan beri sorulan vize final sorularını alsın.

Ben de bu yıl mezun oldum ama o büyük atamalar bitti bence.

Artık aslan payı dersanelerin.:12::12:

Akademik kaynaklardan çalışsın,bilhassa Gazi'nin hocalarının...

Varsa Gazi'de arkadaşı orda yıllardan beri sorulan vize final sorularını alsın.

Ben de bu yıl mezun oldum ama o büyük atamalar bitti bence.

Artık aslan payı dersanelerin.:12::12:

arkadaşı olmayanlar nasıl bualcak o notları bi bilginiz var mı acaba?

teşekkür ederim :(( bizim dersanede alan yok sadece gk gy ve eğitim var kendim çalışıcam artık

Canım yeni yayınlar 2014 basımlarını çıkartacak onları takip et artık onlara güvenicez ben arkaaşıma yargının öabt sini yada aby diye yayın var onu alıcam kendim araştrdım bilhassa sınava girecek arkadaşımdan cok :1: şuan beyaz kalemin dershanesine gidiyo ordan vericekler birde kaynak iki kaynaktan çalışcak inşallah tek kaynağa bağlı kalmayın derim ;)

Canım yeni yayınlar 2014 basımlarını çıkartacak onları takip et artık onlara güvenicez ben arkaaşıma yargının öabt sini yada aby diye yayın var onu alıcam kendim araştrdım bilhassa sınava girecek arkadaşımdan cok :1: şuan beyaz kalemin dershanesine gidiyo ordan vericekler birde kaynak iki kaynaktan çalışcak inşallah tek kaynağa bağlı kalmayın derim ;)

Yargı geçen yıl 4 soru yanlış yaptırdı.:34:

teşekkür edrim bende yargının ve aby yayınlarının kaynağını almayı düşünüyorum dersanedeki arkadaşlarda onları öneriyolar

Back