Türkçe Müzik Listesi :)))

hayalethesap

🙇🏻‍♀️
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.046
Puanlar
133
Sevgiliye armağan edilebilecek şarkı önerilerinize ihtiyacım var :) İlk dans müziğiniz yada sevgilinizden eşinizden size önerilen önerdiğiniz parçalar :)

bizim düğünümüzde ilk müziğimiz nilüferin ta uzak yollardan geldim şarkısıydı. hala çok severim hatırlamışken dinleyim yine :)

Son günlerde imera diye bir grubun emri olur sarkisini dinliyorum ama nasil olur bilemedim karadeniz müziği ama dinlemeni tavsiye ederim :)

şarkının adını biliyorum ama ta uzak yollardan koştum geldim diye başıyordu

Sevgiliye armağan edilebilecek şarkı önerilerinize ihtiyacım var :) İlk dans müziğiniz yada sevgilinizden eşinizden size önerilen önerdiğiniz parçalar :)

Bize kıro vs diyenler var ama bu bizim şarkımızdır. Hatta ilk dans şarkımız olacak sanırım. :)

Bir de Büşra Periz & İlyas Yalçıntaş - Olmazsa olmazımsın diyorum ben.

Mustafa Ceceli Şeker

Ben bu şarkıyı Bülent Ortaçgil -Teoman düetiyle dinlemiştim.Onlarda çok hoş söylüyordu :)
Zaten Bülent Ortaçgil şarkısıdır. Evet katılıyorum o versiyonu da gayet güzel. Ama biz çift olarak rahmetli Müslüm Gürses'i çok sevdiğimiz için böyle dinliyoruz. :)

Soner Olgun Düşten güzel. Internette var mı bilmiyorum ama spotify da var.

Benim düğündeki ilk müziğim Mustafa Ceceli Hastalıkta sağlıkta çok güzel bir anlam taşıyor gerçekten.

Back