Ne kadar korkuyorlar gerçekten
Dehşet vericiii basacaz ülkenizi alacaz paralarınızı el koycaz herşeye
Şaka maka derken ben hep Avrupada bi süre sonra Avrupalı kalmayacağnı düşünüyorum bu saflar önce nüfuslarını artırsınlar heryer yaşlı kaynıyor gittikçe azalıyorlar azalcaklar da
Ya chess ben o bölüm yüzünden İsviçre'ye giremeyecektim nerdeysecem yılmazın ingiltereye giriş pasaport kontrol esprisi aklıma geldi: yanımda payam vay amca, payam vay.. tuyist olayak geldim, dönücem tüykiye'ye, işim gücüm vay, yoksa...............
Ya chess ben o bölüm yüzünden İsviçre'ye giremeyecektim nerdeyse
Pasaport kontrolünde sıra bana geldi, ciddi yüzlü İsviçreli pasaport polisi "vat is yor pörpıs of visit" dedi, adamın suratına kahkaha atacaktım neredeyse. Hmpfs diye bir ses çıktı bir anda benden, sonra tuttum kendimi yanıtladım. Pasaportu aldım kendi kendime manyak gibi sırıtarak valiz almaya gittim
Adam beni ülkeye almasa haklıydı valla
Bir daha ne zaman gezeceğim chess ya, fırsat oldu mu atıyorum kendimi bir yerlere işteyanlız bu kadar çok ülke geziyor olman komik değil
yanlız bu kadar çok ülke geziyor olman komik değil
Türkçe kelimelerin bazıları nereye çeksen gidiyor, bizim lastikli esprileri, zıtttt tokai, olmaz maykıl yandan kaykıl gibi abuk laflarımızı da anlamaz Avrupa'lılarBence de dehşet verici, 88 yılda Türklere öğretmedik bağlaç olan -de'nin ayrı yazıldığını işin yoksa bir de elin Avrupalısıyla uğraş şimdi
hey corç versene borçTürkçe kelimelerin bazıları nereye çeksen gidiyor, bizim lastikli esprileri, zıtttt tokai, olmaz maykıl yandan kaykıl gibi abuk laflarımızı da anlamaz Avrupa'lılar
Hayır o değil de Çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdan mısınız'ı nasıl anlatacağız? Bir de Ajdar vakası var ama bence onu bizi AB'ye alana kadar ortaya çıkarmayalım.Türkçe kelimelerin bazıları nereye çeksen gidiyor, bizim lastikli esprileri, zıtttt tokai, olmaz maykıl yandan kaykıl gibi abuk laflarımızı da anlamaz Avrupa'lılar
Hayır o değil de Çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdan mısınız'ı nasıl anlatacağız? Bir de Ajdar vakası var ama bence onu bizi AB'ye alana kadar ortaya çıkarmayalım.
Süper fikirhatta AB ye girdiğimizi söylemeyelim o burada kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?