Gülşen Bubikoğlu'nun bi lakabı var mıydı bilmiyorum ama o kadar insan durup dururken SULTAN lakabı takmamıştır herhalde. bu da genel görüşün Türkan Şoray yönünde olduğunu belli ediyor zaten. Gülşen Bubikoğlu'da çok güzel bi kadın ama o olmayan kaşları hep rahatsız etmiştir beni. güzellik görecelidir tamam ama dünya üzerinde bile ikisi arasında anket yapılsa TÜRKAN ŞORAY kazanır çok net. benim annem hayranıymış çok her yerde resimleri varmış evde, hamileyken kime bakarsan bebeğin ona benzer diye bi sey var ya böyle övünmeleri hiç sevmem, hatta 17 18 yaşıma kadar da hep rahatsız olmuşumdur bu benzetmeden (o donemler sevmezdim pek Türkan Şoray'ı) ama beni ilk kez gören herkes ona benzetir.çok da mutlu olurum bundan. her anlamda çok severim. bu kadar güzel olup, bu kadar çok film çekip, tapılası güzellikte bi kadın olmasına ragmen hala televizyonda röportaj verirken sesi titrer bu kadının, elini kolunu nereye koyacagını bilemez ama filmlerde kaplan kesilir, oynadığı kadın olur. oyunculuk dediğin de budur