"Türkan Şoray Filmlerini Sevenler"

Sevmek ne demek ya.. Hastasıyım ben :KK52::KK52: Kadir İnanır ile oynadığı her filme bayılırım. Var mı Türkan Sultan gibi olan ya :21:

En kötü filmini bile sıkılmadan izlerim. Öyle bir büyüsü var. En son "Seninle Ölmek İstiyorum" filmine rastladım tv'de. İzzet Günay'la ayrı bir yakışıyorlar. Vesikalı Yarim, Birleşen Yollar filmlerinde de uyumları mükemmeldi.

tatlı meleğim ( türkan şoray , ediz hun,münir özkul) ediz hun bir mankenlik ajansının patronudur ve bütün çalışanları manken ve güzeldir, işe almak için eleman ararlar ve türkan şoray basvuru bu ilana, türkan soray bu rolde şişman, kocaman gözlükler takan, çok çirkin giyinen, bakımsız bir kızdır, ediz hun kıza acır ve onu işe alır, ve birgün patronu herkesin içinde onun gururunu kırar aynaya bakmasını soyler, bunun üzerine türkan şoray intikamını almak için kolları sıvarrr:)

aslında hepsi güzel. ama 'sultan' filmi gelmiş geçmiş en güzel türk filmidir. :KK31::KK31:

kızlar bir de türkan şoray'ın eski filmlerini dizi yapacaklar diye okudum. o kadar sinir oluyorum ki eski filmleri dizi yapmalarına, çünkü diziler o filmlerin yanına bile yaklaşamıyor. bizim dizi sektörü yaratıcı değil maalesef.

Türkan Şorayın dönüş diye bir filmi vardı(hasretinle yandı gönlüm şarkısıyla özdeşleşen) bitiyorum ona..
Al yazmalım selvi boylum
metres
ediz hun la olan filmleri mavi eşarp gibi ayyyy bak nerde o eski aşklar ahhh ah:)

Türkan Şorayın dönüş diye bir filmi vardı(hasretinle yandı gönlüm şarkısıyla özdeşleşen) bitiyorum ona..
Al yazmalım selvi boylum
metres
ediz hun la olan filmleri mavi eşarp gibi ayyyy bak nerde o eski aşklar ahhh ah:)

dönüş filminin son sahnesinde gözyaşlarımı tutamıyorum.

bakmadan geçmeden ziyade ben yeşilçam hastasıyım zaten:)moralim bozuk olduğunda türkan sultanı izlemem yeterrrrrrrr:)
Devlerin aşkı,sisli hatıralar,sultan,ateşli çingene,ateş parçası say say bitmezzzzzzzzzz:KK16:

türkan şorayın en güzel ve en etkileyici olduğu filmi "herkesin sevgilisi" bence. hem orada vucudu çok mükemmel resmen 36 beden, hem teni ve oynadığı karakter çok havalı, artı o filmde giydiği birkaç elbisenin eşini benzerini ben bu devirde bile görmedim. tanju gürsuyla da çok yakışmışlar izlemek lazım

Türkan şorayın neredeyse bütün filmlerini biliyoruz ama benim izlerken en çok kendimi içinde hissettiğim biçok sahnesinde hüngür hüngür ağladığım filmi DÖNÜŞtü.
İzlemeyen mutlaka izlemeli...

dönüş gerçekten en güzel filmi sanırım türkan şoray'ın..bir de hasretinle yandı gönlüm girince daha da duygusal oluyor insan

Selvi Boylum Al Yazmalım, Dönüş, Deprem, Vesikalı Yarim, Sultan Gelin, Hazal, Baraj, Berdel, Ferhat İle Şirin...

türkan şoray bir efsanedir hele o bakışlarıyla yeşilçamda favori yıldızımdır.izlemeden duramam gördüğüm zaman filmlerini.

X