Arkadaş başlıktan anlaşılacağı üzere 2 aydır türk telekom kullanıyorum. Normalde vodafon redliydim menundumda ama tahutüm bitince uygun diye türk telekoma geçtim ki geçmez olaydım
İlk ay bi paket seçtim kontörlü
lira yükledim mesaj attım cvp hemen gelmeyince tekrar attım sonra paketim güncellendi kullandım. Sonra ay sonu günü gelince tekrar lira yükledim ama mesaj atmadım.otamatik.güncelleniyor sandım. Sonraki gün bi bakrım 40 tlm gitmiş.
Aradım ilk üyelikte 2 defa mesaj yollamışım ondan iptal olmuş paket dendi.Neyse dedim benim hatam
Dün aradım aynı tarifeyi kullanmak istiyorum lira yüklemeden önce ne yapmalıyım. Bana aynı paketi 50 tlye güncelleyelim dediler kabul etmedim.
Mobil işlemlerinden 35 tl olan bi kampanya vardı mobilden oluyormuş sadece hade buna geçim dedim lira yükeldim. olmadı ardım başka terifeye geçmezsiniz diyolar ama 50 tl olana geçbilrsiniz dediniz dedim.
Şikeytçi oldum konuşmamın.dinlenmeseni istedim
Neyse artık bi dursu dedim arama yada internek kullanmadım az önce interneti açtım internet paketi alim baro dedim mobil işlemden ben paketi almadan 40 tl gitti bile
Şimdi sinirden çatlıyorum 1 dakika olmadan 40 lira nasıl gider