Türk telekom'un beni kazıklaması. Bu operatörü seçmeden bi düşünün

Karanfil_kokuyor

B.k 71 G.k 69.5 H.k 65
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
1.570
1.352
333
Arkadaş başlıktan anlaşılacağı üzere 2 aydır türk telekom kullanıyorum. Normalde vodafon redliydim menundumda ama tahutüm bitince uygun diye türk telekoma geçtim ki geçmez olaydım

İlk ay bi paket seçtim kontörlü
lira yükledim mesaj attım cvp hemen gelmeyince tekrar attım sonra paketim güncellendi kullandım. Sonra ay sonu günü gelince tekrar lira yükledim ama mesaj atmadım.otamatik.güncelleniyor sandım. Sonraki gün bi bakrım 40 tlm gitmiş.
Aradım ilk üyelikte 2 defa mesaj yollamışım ondan iptal olmuş paket dendi.Neyse dedim benim hatam

Dün aradım aynı tarifeyi kullanmak istiyorum lira yüklemeden önce ne yapmalıyım. Bana aynı paketi 50 tlye güncelleyelim dediler kabul etmedim.

Mobil işlemlerinden 35 tl olan bi kampanya vardı mobilden oluyormuş sadece hade buna geçim dedim lira yükeldim. olmadı ardım başka terifeye geçmezsiniz diyolar ama 50 tl olana geçbilrsiniz dediniz dedim.

Şikeytçi oldum konuşmamın.dinlenmeseni istedim

Neyse artık bi dursu dedim arama yada internek kullanmadım az önce interneti açtım internet paketi alim baro dedim mobil işlemden ben paketi almadan 40 tl gitti bile

Şimdi sinirden çatlıyorum 1 dakika olmadan 40 lira nasıl gider

Benzer bir durumu vodafone ile yasamistim. Taahhut verdigim icin cayamadim da. Suresi dolunca telekoma gectim ama faturali tarifeler daha guzel bence hata olunca duzeltiyorlar ama digerlerjnde giden gidiyor. Bence faturaliya cevirip zararinizi karsilamalarini soyleyin

Ya bende vodafon kullanıyordum memnundumda taahüt bitince türk telekkm uygun geldi geçişyaptım. Açıkcası nettede çok şikayet görünce faturalıda tahutten dolayı kontörlü olsun dedim ama bin pişmanım

buna benzer ve daha başka bir durumu vodafone ile yaşamıştım çok şükür telekoma geçince düzeldi her ay paketim belli faturalı hat kullanıyorum aşmıyor çok şükür bir de bayiye gidin isterseniz

buna benzer ve daha başka bir durumu vodafone ile yaşamıştım çok şükür telekoma geçince düzeldi her ay paketim belli faturalı hat kullanıyorum aşmıyor çok şükür bir de bayiye gidin isterseniz

bayi başka bilgi veriyor temsilci başka
çok sinir oldum 80 tl boşa gitti resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…