• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türk Sineması Sevenler Kulübü !!

MakaraKukara

Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
14.167
596
413
Hala Zevkle Sıkılmadan Saatlerce İzleyebilirim..:9:
Benim Gibi Türk Sinemasını Seven Arkadaşlarımla Burada Sohbet Edebiliriz..:42:

[video=youtube;c2ZnFhEmoPU]http://www.youtube.com/watch?v=c2ZnFhEmoPU[/video]

Al yazmalım selvi boylum.. gelmiş geçmiş en güzel film..
Bin defa izledim bıkmadan..hala izlerim..Her izlediğimde aynı sahnesinde ağlarım her sferinde.:))

Bende varıııım bendeeee....
Hiç bıkmadan özellikle de eski filmleri izleyebilirim.Allahtan eşim de öyle arada dvd alıp izleriz yeniymiş gibi...

Al yazmalım selvi boylum.. gelmiş geçmiş en güzel film..
Bin defa izledim bıkmadan..hala izlerim..Her izlediğimde aynı sahnesinde ağlarım her sferinde.:))

Bende varıııım bendeeee....
Hiç bıkmadan özellikle de eski filmleri izleyebilirim.Allahtan eşim de öyle arada dvd alıp izleriz yeniymiş gibi...

Hoşgeldiniz Arkadaşlar :3:
Benimde Türk Sineması Dendiği Zaman Aklıma İlk Gelen,
Kemal Sunal Filmleri Oluyor :9:
Hele ki Hababam Sınıfı..:46:

ben de varım ben deeee:3:

arım balım peteğim
sarmaşık gülleri
ohooo daha neler neler:52:

ben daha çok hülya koçyiğit, türkan şoray, filiz akın, ediz hun, kartal tibet gbi artistlerin olduğu filmleri seviorum:7:

ben de varım ben deeee:3:

arım balım peteğim
sarmaşık gülleri
ohooo daha neler neler:52:

ben daha çok hülya koçyiğit, türkan şoray, filiz akın, ediz hun, kartal tibet gbi artistlerin olduğu filmleri seviorum:7:

Hoşgeldin.. :16:
Aklıma Geldi Şimdi Sen Yazınca Bir de Hıçkırık Vardı..

[video=youtube;yVqE_aYBXho]http://www.youtube.com/watch?v=yVqE_aYBXho&feature=fvwrel[/video]
:1::1::1::1::1::1::1:

uzun zaman olmuş kulübümüzü görmeyeli ama kimse de girmemiş bişeyler paylaşmamış ne zamandır:19: yoksa sevdiğimiz yeşilçam filmleri gibi bu kulüp de nostalji mi olucak:20: nayır nolamaz:5:
haydi kuzum nerdesiniz:8:

Son düzenleme:
uzun zaman olmuş kulübümüzü görmeyeli ama kimse de girmemiş bişeyler paylaşmamış ne zamandır:19: yoksa sevdiğimiz yeşilçam filmleri gibi bu kulüp de nostalji mi olucak:20: nayır nolamaz:5:
haydi kuzum nerdesiniz:8:

Buralardayız.. :3:
Topiğe Kimse Gelmeyince Kimse Sevmiyor Sandık.. :17:

ben de çok seviyorummmm
romantik komedi filmlerini özellikle
ilk aklıma gelen türkan şoray-ediz hun filmi olan tatlı meleğim :1::1:

ben de çok seviyorummmm
romantik komedi filmlerini özellikle
ilk aklıma gelen türkan şoray-ediz hun filmi olan tatlı meleğim :1::1:

Benimde Şimdi Aklıma '' Ah Nerede '' Filmi Geldi..
Ne Alaka İse Artık.. :27:

[video=youtube;sloWuOg0lNQ]http://www.youtube.com/watch?v=sloWuOg0lNQ[/video]

Bayılırım Türk Sinemasına.. :16:

Türkan Şoray, Kadir İnanır, Kemal Sunal, Şener Şen, Cüneyt Arkın, Tarık Akan, Kartal Tibet, Hülya Koçyiğit, Sadri Alışık, Fikret Hakan ve daha isimlerini sayamadığım nice Türk Sineması oyuncularının hastasıyım :52:

Komedide; Kemal Sunal ve Şener Şen

Duygusalda; Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ı tek geçerim :16:

Son düzenleme:
tam benlik bir konuymuş,kesinlikle türk film fanatiğiyim,her tv açışımda kanallarda türk filmi ararım,normal kanallarda bulamazsam uyduda türk filmi kanalım var orayı açarım,gece 3 te siyah beyaz türk filmleri başlıyor,sırf onları izlemek için gece 3 e kadar beklerim bazen.bilgisayarımda sık kullanılanlar bölümünde bir sürü ekli filmim var,gerçekten tam bir türk filmi hastasıyım,bilmiyorum belkide çocukluğumu bana hatırlatıyor.çoğu türk filmini izlerken nerede hangi cümlenin geçtiğini ezbere biliyorum ve filmi izlerken bazen aynı anda söylüyorum,o derece içime işlemiş.ancak 70 li yılların türk filmlerini daha çok seviyorum,80 li yılların türk filmlerinin çoğu tam bir facia.

tam benlik bir konuymuş,kesinlikle türk film fanatiğiyim,her tv açışımda kanallarda türk filmi ararım,normal kanallarda bulamazsam uyduda türk filmi kanalım var orayı açarım,gece 3 te siyah beyaz türk filmleri başlıyor,sırf onları izlemek için gece 3 e kadar beklerim bazen.bilgisayarımda sık kullanılanlar bölümünde bir sürü ekli filmim var,gerçekten tam bir türk filmi hastasıyım,bilmiyorum belkide çocukluğumu bana hatırlatıyor.çoğu türk filmini izlerken nerede hangi cümlenin geçtiğini ezbere biliyorum ve filmi izlerken bazen aynı anda söylüyorum,o derece içime işlemiş.ancak 70 li yılların türk filmlerini daha çok seviyorum,80 li yılların türk filmlerinin çoğu tam bir facia.

Bende Büyük Bir Zevkle İzliyorum..
O Dediğin Kanalı Biliyorum..
Bende Oradan İzliyorum.. :1:
Hepsi Harika..

Tekrar Tekrar İzliyorum Bıkmadan.. :1:

Back
X