- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
Canım dosya çok yüklü gözüktüğü için ekleme yapmıyor.Beceremedim galiba ben bu işi.
sen en iyisi tek tek yükle canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dosya çok yüklü gözüktüğü için ekleme yapmıyor.Beceremedim galiba ben bu işi.
Veee benim falim =)
evet tatlım dileğimin olması için biraz zamana ihtiyacım var.harikasın canımm yorumun için çok teşekkür ederim yüreğine sağlık...buarada bi arkadaşın falınıda eklesem onada kısa bi yorum yaparmısın?cnm o kadar cok rakam varki fincanda sanki aklindan hep, zaman, vakit gibi kavramlar geciyor.dakik bir kizsin sen.ne beklemeyi nede bekletmeyi seviyorsun..isminde ya ZyadaN harfi gecenbir insanla 7 vadeye kadar birkonusma yapacaksin..hirslisin elinden ucanla kacan kurtulmuyor..kalabalik ortamlari seviyorsun,ama cok sivri dillisin cnmm..parlak ve iyi gelecek bekliyor seni..zorluklari seviyorsun,haketmeliyim diyorsun ve cabaliyorsun..kagit islerin cok fazla,yani devletsel isler kendinde yapabiliyorsun..sana arkasini dönmüs bir erkek var,beyaz tenli,ama arada hic bir sey yok,bosyere darilmissiniz..hosuma giden fallardan biri bu cnmm..elinde kocaman bir sopa,sanki meydan okuyorsun birseylere..SIKINTILARINDA var tabiki,yalniz iteleye iteleye kurtulmaya calisiyorsun..kuvvetlisin cünkü..güzel bir ay dogmus fincanda..uzun boylu kumral bir erkek var,uzakta ama su an..yada sana yaklasamiyor daha..aydinlikta duruyor..hane temiz,ben bir problem görmedim.cnmm sana kagitla ilgili bir haber var,ama cok aydinlik..hamile birimi var,kumral bir bayan..ufak tefek kismetlerin var..yolun var,ama SIKINTILI biraz.isminde Vharfi olan uzun boylu beyaz tenli bir erkek sana cok yardimci olacak..maddi bir problem yasayacaksin,ama önemli degil..cok aydinlik icindesin cnmm..yani hem bu kadar SIKINTI yasiyorsun,bir bu kadarda aydinlik..cok önemli bir konusma ya tel konusmasi yada karsilikli bir konusma..beyaz tenli orta boylu bir erkek..yalniz sen cok sinirlisin,sanki agzindan cikani kulagin duymuyor..hanede problemlere gögüs geren sende baska biri daha var,beyaz tenli uzun boylu bir bayan..cok dua ediyor..tabagin SIKINTILI...kabar kabar kabarmissin..ufak bir rahatsizlik gördüm,ya sende yada haneden birine..bir araya gelmek istemedigin yada getirilmek istenmeyen biri var,arada birseyler oluyor ama dikkatli davran..araya girenler yada verilen SIKINTI cok fazla..görüsmemen daha iyi..dilegine gelince cnmm,sen vazgec bu dilekten bence,cok olmayacak gibi birsey..yani cok uzun zaman lazim sanki..aydinlik icinde kal cnmm..opuyorumnanaktan
evet tatlım dileğimin olması için biraz zamana ihtiyacım var.harikasın canımm yorumun için çok teşekkür ederim yüreğine sağlık...buarada bi arkadaşın falınıda eklesem onada kısa bi yorum yaparmısın?
sezen ablaaaaa
Ben içip geliyorum kahvemi
Yakın olsan gel birlikte içelim derdim
akşam kaç müsait olursun??
Çalıştığım için erken yatıyorum
ama bakarım bu akşam dersen büyük bi hevesle beklicem seniiii
cnm sen ic koy..ben sabah bakarim..aksam vaktim olmaz..okey tatlimm..
sirtina yükünü almissin cikiyorsun..arkandakileride sürüklüyorsun ne yazikki..esmer bir erkekle problemlerin var,ama yanlis insan,bu insanin tepesinde ise bir bayan duruyor,kumral..kesinlikle hasta var ailende hemde önemli..önemsiz deyip gecistirmeyin..delik desik olmus kalbin,ama sirtini dönmeyi ,dertleride alip cikmayi basarmissin..tavsan cikmis cok tez bir haberin var..kismetli hemde..cokmu abartiyorum bilmiyorum ama insanlari cigneme üstlerine basma,üzgünsün tmm,ama hirs yapma,intikam pesinde olma tatlim..büyük bir ay dogmus,cok aydinlik...yeni birimi var hayatinda cnmm..yalniz dikkat 2 kisi kapisacak senin icin..ikiside esmer sayilir..biri uzun boylu zayif,digeri ise babayigit oda uzun boylu..ayrica yüzük var cnmm..kocaman öptüm..
canımsın ya hemen ekliyorum tatlım :dance:yaparim tabiki bebisim..:hulya:
beni unutmuşsunuz hep unutuluyorum zaten :umursamaz:
daha da gelmemmafoldumben
beni unutmuşsunuz hep unutuluyorum zaten :umursamaz:
daha da gelmemmafoldumben
Bu arada yeni biri yok demekki olucak, gerci bu vakitten sonra zamanimda yok ama ne yapicaz artik bilemiyorum =))
Tesekkurler tatlimmm mujcuxxx
gülüm SIKINTILARINI geride birakiyorsun..sana sorular soracagim..bunu okuduktan sonra bana yaz okk cnm..esin esmer ve uzun boylumu??sende minyon tiplimisin???
cnm...SIKINTILARINI torlamis toplamis paketlemissin..bekledigin birsey olmamis hayal kirikligi yasamissin..4 kisinin dirdirini dinliyorsun,birak onlar konussun..orali olma..ya birsey diyecem sana ,karnin büyümüs hamile falanmisin??bebek istedigini biliyorum,insallah kalacaksin..ama konusan cok ve acayip SIKINTI veriyorlar buda yetmiyormus gibi bastada söyledim hayal kirikliklariii..esmer uzun boylu bir erkekle münakasan var,bunlara hic gerek yok üzme kendini..para cikisiniz var,disariya..yalniz senin bu hamilellik isin kisa bir yolda olacak cnmm..kumral bir erkekle,bayan bu konuda cok yardimci olacaklar sana..öyle herkesede derdini anlatma,ceken var cekemeyen var..sen belki iyi niyetinle anlatiyorsun arkandan dalga geciyorlar,hatta düsmanlik bile edenler var..ayy cnm tabagin tertemiz,senin gibi ayni..dilegin gerceklesecek,hic korkma istedigin her ne varsa olacak:ecrin_bebek: