Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

Malen

Hadi gel bebegim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
736
0
44
Kizlar hergün koca bir fincan kahve icme keyfim vardir,öyle bos bos kapatirim,kendi falima bakmaya calisirim ama kendime yorum yapamam..Simdi resimlerini cektim,herkes birbirine yorum yapsin maksat eglence olsun:)

Not:Site yönetimi böyle bir konu actim ama sakincasi var ise kapatilabilinir.

HAYDİ BAKALIM GÖRÜNTÜ ÇOK NET DEĞİL AMA YİNEDE YORUMLARINIZI BEKLİYORUMM

fatur511.jpg

fatur509.jpg

fatur510.jpg

ayriligin esiginde olan bir cift hakkinda bir erkekle konusman var..fakat durum pek parlak gözükmüyor,iyilik maksadiyla araya giren birileri var ancak olayi kizistirmaktan baska birsey yapmiyorlar.bu ayriligin esiginde olan insanlari taniyorsun ve hanenden diyebilirim..isminin icinde soyismindede olabilir,c harfi gecen biriyle telefon konusman var ancak stresli bir konusma olacak bu.3 yolun var biri acik diger 2 si kapali.hanene giren cikanlara dikkat et arkadasim,biraz SIKINTILISIN,yalniz aile icinden gelen bir para var sana..uzun boylu beyaz tenli bir erkekle konusma yapacaksin,temiz bir konusma olacak bu..opuyorumnanaktan

ayriligin esiginde olan bir cift hakkinda bir erkekle konusman var..fakat durum pek parlak gözükmüyor,iyilik maksadiyla araya giren birileri var ancak olayi kizistirmaktan baska birsey yapmiyorlar.bu ayriligin esiginde olan insanlari taniyorsun ve hanenden diyebilirim..isminin icinde soyismindede olabilir,c harfi gecen biriyle telefon konusman var ancak stresli bir konusma olacak bu.3 yolun var biri acik diger 2 si kapali.hanene giren cikanlara dikkat et arkadasim,biraz SIKINTILISIN,yalniz aile icinden gelen bir para var sana..uzun boylu beyaz tenli bir erkekle konusma yapacaksin,temiz bir konusma olacak bu..opuyorumnanaktan

Yorumunu benim falim icinde beklerim:):)
Sabah kahve iceyimde koyayim resmini buraya:=)

teşekkürler canım a.s.eline ağzına yüreğine sağlık ..alla alla kim ayrılığın eşiğinde:uhm:ben isem ayrıldım bile 15 gün olcak kaydirigubbakcemile3 azönce uzun boylu beyaz tenli biriyle bi konuşma yaptım gayet temizdi konuşmada :roflol: bi kız varmış açılamıomuş -tatlicadiarzu- neyse hayırlısı olsun

teşekkürler canım a.s.eline ağzına yüreğine sağlık ..alla alla kim ayrılığın eşiğinde:uhm:ben isem ayrıldım bile 15 gün olcak kaydirigubbakcemile3 azönce uzun boylu beyaz tenli biriyle bi konuşma yaptım gayet temizdi konuşmada :roflol: bi kız varmış açılamıomuş -tatlicadiarzu- neyse hayırlısı olsun

rica ederim cnm..elimden geldigince baktim..:teytey:

ben sallıyayım mı bişeyler :))) fal bakamam ama çok iyi sallarım.kucağında erkek bebek olan, onu kollarıyla sevincinden yukarı kaldırmış bir kadın görüyorum.seni bekliyorum bebeğim yazını okuduktan sonra gördüm :))senin eşin uzajta mı bu doğumda o olmicak herhalde ona haber verilecek.tuttu mu iyi sallamış mıyım?

Sezen01 canim senin yorumlarini bekliyorum ben:):)
Falan inanan varmi diyen ve aklimizi yiyen arkadasim,seni bu konuya zorlami dahil ettiler yada davetmi ettik?..Eeee hayir ne diye yorum yapiyorsun halla halla yaw.

Falima yorum yapan arkadasim sagol yinede agzina saglik,dedigin gibi salladin yani ama:):)

vaayy ne güzel bi başlık olmuş bu :)) yarın ilk işim kahve içip resmini çekmek olcak :)

bi kuzenim vardı çok iyi fal bakardı, ve dedikleri çıkardı, ama artık bakmıyo :KK43: kaç senedir baktıramadım falıma hep isterdim bakan birini bulsamda baktırıyım diye aha dibimde varmış :)))

ağzına sağlık Sezen

Falan inanan varmi diyen ve aklimizi yiyen arkadasim,seni bu konuya zorlami dahil ettiler yada davetmi ettik?..Eeee hayir ne diye yorum yapiyorsun halla halla yaw.

Falima yorum yapan arkadasim sagol yinede agzina saglik,dedigin gibi salladin yani ama:):)

canimcim misafirim var türkiyeden kayinbabam geldi onun icin bakamadim...ama en kisa zamanda bakacagim:1hug:

canimcim gördügüm kadariyla 2 kisinin yükünü omuzlarina almissin..onlari hem cok seviyorsun,hemde basinin üstünde tasiyorsun,o yüzden SIKINTILI günler yasiyorsun..yalniz bu insanlar hane icinden ve fizik olarak ufak tefekler..sen uzun bir yol düsünüyorsun yolun acik ama bu karari sen vereceksin..cok faal bir insansin diyalog kurmayi ve konusmayi seviyorsun..bu aralarda bazi islerin icin cok konusmalar yapacaksin insanlarla..bu insanlarin genelide beyaz tenli..ama sansin cok acik,cokta sevilen birisin..insanlari konusmalarinda etkileyebilen bir yapin var..senden bayagi bir uzun boylu ve bugday tenli bir erkekle konusma gerceklestireceksin hararetli bir konusma olacak bu..ama sonu iyi..sende bugday tenlisin sanirim..kafa kafaya vermis 2 kisi bir konusma yapiyor ve sende bunlari taniyorsun biri erkek biri kadin ama cok uzun boylular..bu konusmayi zaten duyacaksin..sevenlerin oldugu kadar sevmeyenlerinde var ancak sen bunlari iyi biliyorsun ve kendinden uzaklastirmayi basarmissin..2 tane para gelecek yer var..arkadaslarindan birine cok güveniyorsun ve anlatimlarda bulunuyorsun bence biraz kendini geri cekk..bazi seyler icinde kalsin..tabagina gelince gözyasin var cnm..minyon tipli bir bayana üzülüp gözyasi dökeceksin..cok büyük 2 tane gözüaydinin var. zenginlik gördümm ayriyeten.ev degisimin var cnmm.dileginde gerceklessecek..bekledigin sey kisa zamanda gelecek,ve inanilmaz bir baslangic olacak hayatinizda cnmm..:lepi:

karabiber cnmm..sanada bakacagim ama misafirim var..en kisa zamanda bakip yazacagimm...opuyorumnanaktan

hahaha fala inanan varmı hala ya ay aklınızı yiyim

Oyyy cnnmmm naparsınn ya herkes sen gibi değil ki... İnan biz de sen gibi olmak isterdik; ama olmaz çok zorr. Sen kim... biz kimmafoldumben
Madem inanmıosun fala ne ayak burdasın cnm çok bilmiş yorumunu yapmak için mi?sengözlerimebaksanab

X