Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diksiyon, üst baş, güler yüz, ingiliççe.. başka bilmiyorum ama thy mülakatı en zor olan hava yolu şirketi Allah kolaylık versin. 2 arkadasim advanced ingilizceye ve düzgün fizik ve tiplerine rağmen gecememisti o yüzden ben de hiç umutlanıp başvurmadımHanımlar merhaba, thy için mülakatlara giriyorum. Acaba bilgisi olan var mı? Nelere dikkat etmem gerek
NEden acabadiksiyon, üst baş, güler yüz, ingiliççe.. başka bilmiyorum ama thy mülakatı en zor olan hava yolu şirketi Allah kolaylık versin. 2 arkadasim advanced ingilizceye ve düzgün fizik ve tiplerine rağmen gecememisti o yüzden ben de hiç umutlanıp başvurmadım
Neden olacak torpilsizliktendirNEden acaba
hiçbir fikrim yok maalesef genelde birden fazla dili olanların şamsı daha yüksek oluyor. ve thy çalışanlarına en yüksek maası ve ayrıcalığı tanıyan hava yolu şirketi olduğu için çok kişi basvuruyor. inşallah sizinki güzel olur tabi ki. internette örnek mülakat videoları vardır bakabilirsiniz. ama çok temiz ve klas görünmenizi istiyorlar. zor anam.NEden acaba
evet bu da var torpil de dönüyor çünkü bir sınıf arkadasim 2 yıl hazırlığı bile gecmesine yetmeyen ingilizcesiyle ilk denemede girdi annesi sivil havacıydı büyük ihtimalle ordan yürüdüNeden olacak torpilsizliktendir
2 arkadaşım thyde hostes, ikisi de torpilsiz girdi. Yoktur demiyorum ama herkeste torpille girmiyordur değil mi?
Benımde bır arkadasım girdi. Sonra kardesıde gırdı hatta. Torpılsız2 arkadaşım thyde hostes, ikisi de torpilsiz girdi. Yoktur demiyorum ama herkeste torpille girmiyordur değil mi?
Bence çok büyük bir genelleme. Evet ülkemizde liyakat konusunda ciddi sıkıntılar var. Ama hakkıyla bir yerlere gelmeye çalışan bir sürü insan da var.Torpilli yerlere torpilsiz girdim diyenler en büyük yalancılar oluyorlar.
Hangi pozisyon icin mulakata giriliyor bilmiyorum ama pilotlarin beslenme duzenine hatta uykularina dahi mudahiller onu biliyorumhiçbir fikrim yok maalesef genelde birden fazla dili olanların şamsı daha yüksek oluyor. ve thy çalışanlarına en yüksek maası ve ayrıcalığı tanıyan hava yolu şirketi olduğu için çok kişi basvuruyor. inşallah sizinki güzel olur tabi ki. internette örnek mülakat videoları vardır bakabilirsiniz. ama çok temiz ve klas görünmenizi istiyorlar. zor anam.
benim arkadaslarım kabin memuru olarak başvurmuştuHangi pozisyon icin mulakata giriliyor bilmiyorum ama pilotlarin beslenme duzenine hatta uykularina dahi mudahiller onu biliyorum