• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

türk dili ve edebiyatı 2. sınıflar buraya :)

ya arkadaşlar acil kayıt yenileme tarihlerimi ne zaman ya başladımı nette iki tarih var bi 27 ekime kadar dior bide 29 kasımda başlıor dior hangisi:(:(:(

Kayıt Yenileme Tarihi:
29 Kasım 2010 - 21 Aralık 2010

Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi:
22 - 23 - 24 Aralık 2010

AÖF sınav takvimi :

Ara Sınav : 02-03 Nisan 2011

Yılsonu Sınavı : 28-29 Mayıs 2011

Bütünleme Sınavı : 10-11 Eylül 2011...

rica ederim ,aöf birosuna kayıt yenilemek için gittiğimizde kittapları alacakmışız diye duydum yani en erken 29 kasım .. fakat aöf nin kitapları bol ayrıntı ve çok sıkıcı olduğundan çalışmak ne mümkün yardımcı kitapların çıkmasını bekleyeceğiz o da ocak ayını buluyor hadi hayırlısı ..

arkadaşlar elinizde 1.sınıf yardımcı kitabı var mı..ikinci elini bulamıyorum..

canım kitabı olan arkadaşları tanımıyorum , ben kitapları 2. sınıfta yararlanırım dyerek kullanmayı düşünüyorum , başarılar dilerim

az kaldı artık kitaplar gelsin dersleri çok merak ediyorum

bugün kitapların dağılması gerekiyor, kitapları alan var mı ?

geçen yıl o kadar çok arkadaş vardı bu bölümü okuyan şimdi ses yok soluk yok açtığım başlık hiç ilgi görmedi ,geçen yıldan olan arkadaşlar sınıfta mı kaldı ? neredeler bilmiyorum , hakkımızda hayırlısı olsun .

aaa! :53:kimsecikler yazmamıs nerede bu edebiyatcılarr hicbirimi gecemedi yaa:14::14:
Aklımıza takılan soruları sorar bilgi edinirdik pff:26::26:
Konuyu açan arkadasım sen ikinci sınıfsın sanırımm:17:

aaa! :53:kimsecikler yazmamıs nerede bu edebiyatcılarr hicbirimi gecemedi yaa:14::14:
Aklımıza takılan soruları sorar bilgi edinirdik pff:26::26:
Konuyu açan arkadasım sen ikinci sınıfsın sanırımm:17:

hoşgeldin arkadaşım , evet kimse yok , bilmiyorum ki herkes sınıfta mı kaldı , geçen yıldan bir sürü arkaş vardı ama şimdi kimse yok , neyse gelen arkadaşlar olursa bizler buradayız birbirimizle bilgi alışverişinde bulunabiliriz, ben de 2. sınıftayım sen kitapları aldın mı ben daha alamadım , kitapları aldıysan eğer beni de bilgilendirirsen sevinirim, hoşçakal :80:

Canım ben daha 1. sınıfım.
Birinci sınıf hakkında bilgi edinmek icin yazmıştım.
Kitaplarımı aldım ben çoktan ikinci sınıflar farklıdır tabi.
Bide cnm birinci sınıf hakkında biraz bilgilendirsen :69:

Canım ben daha 1. sınıfım.
Birinci sınıf hakkında bilgi edinmek icin yazmıştım.
Kitaplarımı aldım ben çoktan ikinci sınıflar farklıdır tabi.
Bide cnm birinci sınıf hakkında biraz bilgilendirsen :69:

anladım canım , türk dili ve edebiyatı 1. sınıf diye başlık açılmıştı istersen bir gözat orada faydalı paylaşımlar bulabilirsin , aklına takılan birşey olursa ben de burdan cevaplayayım canım

tsk ederim cok sagolun ama birsürü topic var link verseniz cok iyi olurdu

sonunda kitaplarıma kavuştum , derslere başladım son 3 ay ,RABBİM kolaylık verir inşallah

Back
X