Türk dili ve edebiyatı 1. Sınıf

candy_candy

Başlangıç: 01.10.2024//112,70//Hedef:87
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
8.045
10.980
448
38
arkadaşlar türk dili ve edebiyatı okuyan kızlar olarak ortak bi konuda paylaşımda bulunsak..

bölümümüz yeni olduğu için faydalanabileceğimiz çok az kaynak var bi de bu kaynakları dağıtırsak hiç ulşamayız.. bence her türlü şeyi bi topikte konuşursak daha iyi olma mı benneyaptımki

hatta bence her bölümün kendi alt başlığı olmalı .. oyun bölümü bile alt başlıklar halinde sınıflandırılmış ama maşallah burası çarşamba pazarı gibi..

ne güzel bi alt başlıkta toplansa sınıflandırmış olsak bilgiye ulaşmak daha kolay olma mı CADIARZU

2009 yılı için sınav soru ve cevapları salı günü saat 17 de açıklanır bugüne kadar hep böyle olmuştur diye yazmışlar..

yarın bakalım bi..

2009 yılı için sınav soru ve cevapları salı günü saat 17 de açıklanır bugüne kadar hep böyle olmuştur diye yazmışlar..

yarın bakalım bi..

bende merak ediyordum soruları sağol canım , sorulardan kaç puan aldığımızı çıkarırız iyi olur ..
ben de çok kaynak araması yaptım internette ama çok az bilgiye ulaşabildim, dershaneye yazıldım osmanlıcadan , dershane de bile kaynak o kadar az ki kağıt test istiyorum yarım yamalak .. bu sene bizde deniyorlar seneye bu bölüm daha da oturur heralde .. hayırlısı baklım ..

sorular açıklanmış arkadaşlar.. hayırlı uğurlu olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…