Gelinlik Modelleri Türk Bir Fas Gelini !

bana göre biraz abartılı ama zevk meselesi tabbii. mutlulukllar getirsin size :)

Çok teşekkür ederim Canım.

Nişanımda bana Fas elbiseleri çok abartılı geldiği için çok çok sade bir model seçmiştim ve başıma o taçlardan felan takmamıştım.

Nişan salonuna girdiğimde en sade bendim ve gelin olduğum belli bile değildi.İnanılmaz moralim bozulmuştu.

İnan hatırlamak bile istemiyorum.

O yüzden dersimi aldığım için şimdi böyle modeller seçtim.

Ay ne güzel çeşit çeşit elbiseler giyeceksiniz =) Biriniçıkarıp diğerini giymek zaman alıcı olur sanki =D Mutlulukla giyin, düğün fotoğraflarınızı da bekliyoruz. Ben çok merak ettim açıkçası, çok güzel olur eminim =)

Evet canım çeşit çeşit elbiseler ama işin kötü tarafı düğünlerin sabaha kadar sürmesi sanırım. :18:

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.İnşallah düğünümden sonrada paylaşacağım.

3 üde erkek tarafının istediği üzerine olan gelinliikler. 3cü belki ortak karar ama oda kırmızı. birde sizin istediğiniz ve zevkinize göre olan gelinlik olsaymış keşke.. daha geleneksel olmayan bir gelinlik...

Yorumunuz için teşekkür ederim.Yabancı biriyle evlendiğim için mecbur onların kültür ve geleneklerine saygı duymak zorundaydım.

Başka ırktan biriyle evlenince bir şekilde ayak uydurmak zorundasın.Bizde böyle orta yolunu bulduk.

Zaten Türk-Fas karışımı olacak düğünümüz.Bende ilk olarak diktireceğim gelinliğimi giyeceğim.Onuda çok yakında paylaşıcam sizlerle.

Son düzenleme:
keşke iki seçim senin iki seçim onların olsaydı. Gelinliklere gelince. Ben olsam sadece birini giyerdim. Sonra cıkartıp kendi seçtiğim gelinliğimi giyerdim başka kültürden biriyle evlenseydim. Sizin tercihiniz. Ama zarif bir beyaz gelinlikle düğünü devam ettirmenizi isterdim çünkü kıyfetler çok yorucu görünüyor..

Biz nişanlımla onuda düşündük aslında ama düğün sabahı açık hava fotoğraf çekimlerinde beyaz gelinliğim olsun istedim.

Ve salona girerken ilk dansta da aynı şekilde ve daha sonra pasta kesiminde de.

Sonrasında ise onların elbiselerini giymeyi tercih ettim.Çünkü fotograf çekimi için daha rahat olcaktı.

Ve ilk beyaz gelinliğimi giyersem Türk davetlileri beni o şekilde görmüş olacak.Fas düğünleri sabah 5'e kadar sürdüğü için Türk davetlilerin sabaha kadar kalacağını pek düşünmüyorum.Gece yarısından sonra ise Faslı davetliler kendi kültürlerinde düğünü görmüş olacaklar.

Yorumunuz için teşekkür ederim ayrıca.

Son düzenleme:

işte bende böyle durumları sevmiyorum o yüzden abartılı olacaksın ki gelin oldugun belli olacak

ve seçtiğin kıyafetlere bayıldım cok farklı ve tarz hepsi :) düğün fotolarını görmek isterim. Bu arada düğün ne zaman . mutluluklar diliyorum.

Çok istiyorum bende düğünümde üç beş kıyafet değiştirmek yaa
Darısı başıma
Ben abartılı şeyleri hep sevmişimdir zaten.
Gelinliğinizide çok merak ediyorum gerçekten.
Takipteyim

Aynen Canım çok doğru söylemişsin.İnan nişanımdaki sadeliğimi hatırladıkca inanılmaz moralim bozuluyor.

Ki Fas düğünlerindeki tüm davetliler çok şık elbiselerden giyiyorlar. :2:

Çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için.Düğün resimlerimi de paylaşıcağım sizlerle.

Düğün tarihim 11.05.2013

Son düzenleme:

Amin Canım.İnşallah daha güzelleri daha iyileri senin olsun.

Gelinliğiminde dikimi haftaya başlıyor.Onu da paylaşıp fikirlerinizi alacağım.

Teşekkürler

bozulmasın canım benim geçti artık sende nerden bilecektin ki, o senin en güzel günlerinden biriydi öyle kötü hatırlama boşver :)
evet meraklabekliyorum :) bizde tam tarih konuşmadık ama büyük ihtimalle o aralarda olacak benmkide, mayıs haziran gibi ... mutluluklar canım

Evet Canım geldi geçti,güzel anlarıyla hatırlamak lazım.

Benim söz tarihim 11.03.2012 idi.Nişanımda 11.05.2012 o yüzden düğünde aynı tarihte olsun diye 11.05.2013 seçtik.

Birde baktık ki o tarih cumartesiye denk geliyor daha bi mutlu olduk tabi.

Damat adayı yoksa Faslı bir damat adayı bulalım yada

Damat adayi var canim yaa
Ben fas temali yapiyim dugunumu en iyisi. Omuzlarda tasinip 5 kiyafet giymek istiyorumm
Ayy senin dugun bi an once gelse de gorsek resimleri yaa. Cidden cok merak ediyorum.
Gelinligini ne zaman gorucez tatlim

oo iyi denk gelmş canım mutluluklar diliyorumm :)

Damat adayi var canim yaa
Ben fas temali yapiyim dugunumu en iyisi. Omuzlarda tasinip 5 kiyafet giymek istiyorumm
Ayy senin dugun bi an once gelse de gorsek resimleri yaa. Cidden cok merak ediyorum.
Gelinligini ne zaman gorucez tatlim

Ay o zaman Fas temalı yapalım hayatım.Çok büyük farklılık olur.

Organizasyona severek dahil olurum bende.

İnşallah gönlüne göre düğünün olur.

Aslında gelinliğimin modelini çoktan seçtim ben tatlim ama daha hayatımda hiç gelinlik denemediğim için hangi model yakışacak bilmiyorum.

Haftaya Almanya'ya gideceğiz nişanlımla.O zaman deneyeceğim istediğim model yakışırsa hemen diktireceğim.

Sizinlede kesin karar verince paylaşmak istiyorum.

İnan bende çok sabırsızlanıyorum yorumlarınız için.

Hepsi çok güzel. Benim kuzenimin eşi de Makedon göçmeniydi ve kına gecesinde 7 kez kına elbisesi değiştirmişti. Ama bu elbiseleri değiştirmek o kadar zaman alıyor ki, kızcağız ne oyunlara katılabilmişti, ne arkadaşlarıyla ilgilenebilmişti. Saat başı ortalıktan kaybolmak zorunda kalacaksın. Ama değişik, güzel gelenekler. Şimdiden mutluluklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…