iyi akşamlar. hayırlı olsun. modeller çok farklı güzel, hem abartılı hem sade geldi banatarlatansiız mı olacak gelinlik. üst kısımları bayag işlemeli ama alt taraflar ona nazaran sade göründü bana. kına kıyafetinin duvak kısmını çok beğendim.
Değşik modeller gerçekten.Beyazlı daha güzel geldi gözüme benim.Diğerleri de hoş ama birazcık abartı geldi.Mutluluklar dilerim ayrıca.
İnan canım benim gibi sadeliğe fazlasıyla düşkün biri içinde abartılı elbiseler ama Fas gelenekleri nedeniyle ; mutlulukla giyeceğime eminim.
Çook teşekkürler.
Zaten kötü değil canım.Ben de sadeliğe düşkün olduğum için öyle dedim :)
Gelenek olunca tabi giymelisin ama görünüşte hoşlar zaten canım.Ayrıca canım Faslı mı damat adayı
Anladım canım ne demek istediğini ki her zaman sade olan herşey beni cezbeder.Abatıyı hiç sevmem
Çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim.
Evet damat adayı Faslı.
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim o halde canım
Düğün,kına fotoğraflarını da bekliyoruz artık merakla
Tekrar çok teşekkür ederim canım.
İnşallah şu gelinlik diktirme faslıda bir atlatsam gönül rahatlığıyla uyuyabilceğim. :18:
Zorlu süreç tabi ne kadar tatlı olsa da
Allah kolaylık versin canım sana bu süreçte
çok gösterişli geldiler bana, umarım bunları taşırken çok yorulmazsınız. bir günde 4 kıyafet değiştirmeniz bile yeterinde yorucu olabilir. düğünün formatı nasıl olacak, merak ettim. heyecanınız hiç sönmesin. gelinliğinizi merak ettim. onu da mümkün olursa görürüz. mutluluklar diliyorum Fas gelini :123:
bence çok farklı ama güzeller :)
Çok değişik geldi, diğer konunuzu okudum. Gelinlerin omuzlarda taşınıyor olmasına bayıldım.
Düğün sonrası fotoğraflarınızı paylaşırsınız umarım, şimdiden merak ettim.
Ömür boyu mutluluklar dilerim. :)
merhabalar benim de erkek arkadaşım bir çok faslı arkadaşı var düğün fotoğraflarına bakıyorum da gercekten çok gösterişli elbiseler giyiyor gelinler ama nedense göze batmıyor hiçbiri çok hoş duruyorlar.seçimleriniz hepsi çok hoş ama kırmızı sanki daha bir hoş mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?