• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turist rehberliği okuyanlar veya okuyacaklar

okul ve bölüm olarak birsey söyleyemeyecegim ama bir turizmci olarak bölümü okumadan önce cok iyi düsünülmeli diyorum... cünkü özellikle sizin sectiginiz pek de kolay degil....

meslek olarak baslarda cok keyifli, eglenceli olabilir ama ilerde özel yasantinizin olmasina müsaade etmeyecek bir brans... gencken gezmek, turistlerle ilgilenmek cok heyecan verici gelebilir fakat her zaman da eglenceli olmaz... bu isi yapmak icin saglam sinirlere ve sorun cözme pratik zekasina cok ihtiyac var...

kazandiysaniz bol sans diyorum... herseye ragmen turizm coook güzel

anam dedim başlığı görunce şaşırdım doğrusu
nese konuyaaa gelelım bn okudum bıttı sor işini yapıyomusun "HAYIR"
çünkü çok zor sabır lazım bnde malesef yok bir otobus ınsana laf anlatmak ınan çok zor çunku herkez 4 - 5 yaşında çocuk gibi "bu ne ? şu ne? o neden böle vs. vs. "

ama okurken harikaydı tüm türkiyeyı karış karış gezdık tabı boş bi gezmek değil yanlış anlaşılmasın herkezın ayrı bı konusu nereye gıttık mesela efes dıyelım 1 kişi orayı a dan z ye anlatırdı hoca başımızda tabı hocamız rehberdi ama şunu sölım hangı okul bılmıyorum snın her okul hocası rehber değil ve dışardan kokartlı rehber kiralınır gezıye öyle çıkılır o tip turda kimse rehberı takmaz çunku zaten gezı bıtınce rehberın işi bıter verımlı olmaz bızım hocamız derse de girdiği için ona göre not alırdık dersler de çok zevkliydı ayrıca başka ne sormak ıstersen sorabılırsın canım yardım ederım

anam dedim başlığı görunce şaşırdım doğrusu
nese konuyaaa gelelım bn okudum bıttı sor işini yapıyomusun "HAYIR"
çünkü çok zor sabır lazım bnde malesef yok bir otobus ınsana laf anlatmak ınan çok zor çunku herkez 4 - 5 yaşında çocuk gibi "bu ne ? şu ne? o neden böle vs. vs. "

ama okurken harikaydı tüm türkiyeyı karış karış gezdık tabı boş bi gezmek değil yanlış anlaşılmasın herkezın ayrı bı konusu nereye gıttık mesela efes dıyelım 1 kişi orayı a dan z ye anlatırdı hoca başımızda tabı hocamız rehberdi ama şunu sölım hangı okul bılmıyorum snın her okul hocası rehber değil ve dışardan kokartlı rehber kiralınır gezıye öyle çıkılır o tip turda kimse rehberı takmaz çunku zaten gezı bıtınce rehberın işi bıter verımlı olmaz bızım hocamız derse de girdiği için ona göre not alırdık dersler de çok zevkliydı ayrıca başka ne sormak ıstersen sorabılırsın canım yardım ederım
ilk önce bilgi için teşekkürler hangi üniversite mezunusunuz ayrıca ingilizce ingiliz dili edebiyat bölümündeki gibi ağır mı anlatılıyor :CüvCüv:

Back