• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

turist olarak yurtdışına nasıl gidebilirim?

kivilcim

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
2.390
19
358
kızlar öğrenci olmadığım için word and travelle gidemiyorum..2 hafta yada 1 aylığına turist olarak yurt dışına nasıl gidebirim?

bir turizm acentasindan rezervasyon yaptirip gidebilirsniz ama cok pahaliya gelir... ödeme yapmadan vize islemlerini yapmaz onlar da...

gideceginiz yerde nerde kalacaksiniz ? tanidik yaninda evde kalacaksaniz kalacaginiz aile resmi davetiye gönderirse vize alabilirsiniz...

ya da gidecegimiz yerde dil okuluna devam ederseniz okulun rezervasyon evraklariyla da alinabiliniyor saniyorum

2 hafta düşünüyorum ben canım..yurt dışında teyzem var o davetye gönderebilir aslında...
ama ben aile yanında filan kalmak istemiyorum..2 hafta tahminen nekadar tutar canım fiyat olarak bilgin var mı?

büyük olasılıkla ingiltere düünüyorum canım ama sanırım sandığımdan daha zor bu işler yaa =(

büyük olasılıkla ingiltere düünüyorum canım ama sanırım sandığımdan daha zor bu işler yaa =(

işiniz zor evin tapusundan banka hesbına kadar neler verdik neler oda ben memurum yani düşün artık bence turla gidip orda kalın sonra dönün vize bitince

yurtdisina seyahat düzenleyen herhangi bir turizm acentasindan yapilabilir rezervasyon... gazetelerde ilanlar cikar sürekli.

söyle bir baktim ets ve jolly e. ets de su anda görünürde ingiltere turu yok ama jolly de var... gerci bu ay hemen ama ilerisi icin fikir olabilir ...

turlar icin tikla

gitmek istediğin ülkenin konsolosluğuna git oradan fikir al bence kanada uygun yeni zelanda çok uygun araştırmalısın

boniboncum verdiğin link için çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi fikir sahibi oldum sanırım o linkteki gibi turlarla gitmem hem daha kolay hemde daha uygun..bu arada vize işlemlerini onlar mı hallediyor yani vizeyi onlar alıyor rezervasyon yaptıran kişi için?

kivilcim pardon kac g+nd+r bakmamistim yeni gördüm...

bildigim kadariyla acentalar aliyor vizeyi ama sen bir telefon et sor acentaya...

olsun cnm sorun değil çok yardımcı oldun gerçekten çok sağol..
nekadar cahilim bu tarz turlardan haberim bile yok..
bi kaç kişiye daha sordum onlar hallediyormuş vize işlemlerini ki bu süper bşy..
sanırım gidersem bu yolla gidicem canım hem güvenilir hem de daha rahat geldi bana

Back