- 28 Ağustos 2018
- 203
- 86
-
- Konu Sahibi istanbullugelinnn
Merhaba yaptırdınız mı ne durumdasınız merak ettim ben de yaptırmayı düşünüyorum daTurgay beye vajina daraltma işlemi olan var mı iyileştikten sonra ilk ilişki nasıl oldu güvenilir mi ilk zaman ki gibi mi oluyor yaptırmak istiyorum ama yaptıranlar evet yaptırdım daraltmadan memnunum diye birşey yazmamış genelde kızlık zarıyla ilgili yazılar var
Neden pişman oldunuz ne oldu bu doktorda mı oldunuz işlemiBen yaptırdım ölümden döndüm sağlığımdan oldum bahsettikleri kadar risksiz kolay deyil hala hastane hastane geziyorum pişman oldum tavsiye etmiyorum
Sağlığımdan oldum hala yataktayım kalkamıyorum 3 aY oldu bacaklarımda titreme mide bulantısı baş dönmesi bacak uyuşması hepsi oluştu bende anlatıldığı gibi basit risksiz deyil riskleri büyük ben gaziantepte abdullah göymene oldum amaliyatı amaliyat basit bi amaliyat deyil iyi düşünün hiç bişey insanın sağlığından önemli deyilNeden pişman oldunuz ne oldu bu doktorda mı oldunuz işlemi
merhaba süreci ve memnuniyetinizi anlatırmısınızBen varım
merhaba süreci ve memnuniyetinizi anlatır mısınızBen varım
Merhaba bayağı zaman geçmiş siz herhangi bir işlem yaptırdınız mıEvet geneli öyle merak ettiğim daraltma yaptırıp ilişkiden memnun kalan var mı evet iyiki yaptırmışım diyen yok mu ama bu doktora
Merhaba canım ben Turgay bey e yaptırdım allah a şükür bir sorun olmadı memnunum şu an ama ilerde bir sorun çıkar mı bilmiyorum 1 yıl oldu yaptıralı eskiye göre gayet iyi böyle sorun yaşayanları görünce korkuyorum acaba birşey olur mu diye ama başka doktora muayene de oldum bir sıkıntı falan görseler söylerlerdiKimse yok muuu
Merhaba canım ben Turgay bey e yaptırdım allah a şükür bir sorun olmadı memnunum şu an ama ilerde bir sorun çıkar mı bilmiyorum 1 yıl oldu yaptıralı eskiye göre gayet iyi böyle sorun yaşayanları görünce korkuyorum acaba birşey olur mu diye ama başka doktora muayene de oldum bir sıkıntı falan görseler söylerlerdi