TURBO fırın mı REZİSTANSLı fırın mı sizce kızlar ??? kullananlar yardımcı olabilir mi

makule37

Mutluolmayaçalışanmutsuz
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
590
40
118
selam kızlar bizim fırınımız profilo markaydı ve rezistansı bozuldu artık eskidi diye yeni fırın almak istiyorum ama turbo fırınlar için olumsuz seyler duydum kuru kuru pişiriyormus cıtır cıtır yapmıyormuş dediler kullanan varsa turbo fırın sikayetlerini söylerse cok sevinirim.
ayrıca hangi markayı kullanıyorsunuz memnunmusunuz???
Alırken neleree dikkat etmeliyim.

Daha yeni arçelik marka aldım mini turbo fırın ve hiç kuru pişirmedi aksine çok kısa sürede süper pişirdi tavsiyede ederim size..

benim bütün beyaz eşyalarım vestel...en çok da fırınımdan memnunum..rezistanslı...ocakla bir...
ocağı da çok güzel pişiriyor çok memnunum, en çok da ocak yanarken taşma falan olurda ateş sönerse direk gazı kesiyor olması çok büyük bi tedbir....fırından da çok memnunum...
hem çok güzel pişiriyor hemde çok çabuk pişiriyor....

daha yeni arçelik marka aldım mini turbo fırın ve hiç kuru pişirmedi aksine çok kısa sürede süper pişirdi tavsiyede ederim size..

sağol canım evet arçelik turbo var aslında kampayada düşünüorum sonuçta güvenilir marka isim yapmış. Ohh içimi rahatlattın

rezistanslı daha pahalı zaten canım turboya bakarak vestel bayii ye gitmedim bi gidiyim fiyatlarınada bakıyım iyi olsun istiyorum eski fırınımızı 15 sene kullandık esyamı güzel kulllanrım alacağımda iyi olursa onu da öyle uzun süre kullanırım

Son 2 fırınım da turbo (multifonksiyonlu) oldu. İlki aldığımız evde zaten vardı, sonra değiştirirken de fazla düşünmeden yine turbo/multifonk. aldım. İlki AEG, şimdiki ise Arçelik. Her ikisinin de pişirmesinden memnunum. Ama ben Turbo fonksiyonunu neredeyse hiç kullanmıyorum, çünkü bir tepsiden fazla birşeyler pişirecekseniz kullanılmasını belirtiyor kullanım kılavuzu. Dolayısı ile sırf turbo pişiren bir fırın alınırsa tek tepsi pişirirken belki sorun olabilir. Alırsanız başka fonksiyonları da (alt/üst pişirme, büyük/küçük ızgara vs.) olmasına dikkat etmekte yarar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…