SevvvvvvvvvDerdini seveyim
ben de kendim tek çıkıp gezsem bu kadar takmam bu niye tek gelmiş diyen bir grup olmayacak etrafımda ama tursuz gidemem yurtdışınaO influencerların birçoğu yalnız gidiyor aslında. Son zamanlarda yalnız gezen çok fazla insan var hala garip bakan varsa ben de ona şaşırırım :) Bence bi kere denemekten zarar gelmez çıkın videoya alın kendinizi, farklı kültürleri.. Belli mi olur belki orada güzel arkadaşlıklar edinirsiniz :)
Yurt dışına ücretsiz giden bi firma var Gençlik otobüsü ona arkadaşıyla katılan oluyor ancak yalnız katılan daha fazla sadece katılım için seni mülakata alıyorlar proje için ayrıntıları hatırlamıyorum fazla Gençlik Otobüsü Katılım Şartları – Gençlik Otobüsü araştır istersen. Umarım gidebilirsin :)ben de kendim tek çıkıp gezsem bu kadar takmam bu niye tek gelmiş diyen bir grup olmayacak etrafımda ama tursuz gidemem yurtdışına
Bir kere denedim gittiğime pişman değilim iyiki gitmiştim ama kendimi gariban hissetmiştimTura tek kişi katılacak kişiler olacağını bilsem dert etmem de sadece ben olursam diye endişeleniyorum
Çok teşekkür ederimmmYurt dışına ücretsiz giden bi firma var Gençlik otobüsü ona arkadaşıyla katılan oluyor ancak yalnız katılan daha fazla sadece katılım için seni mülakata alıyorlar proje için ayrıntıları hatırlamıyorum fazla Gençlik Otobüsü Katılım Şartları – Gençlik Otobüsü araştır istersen. Umarım gidebilirsin :)
Ayy biz bi grup olalımBende sürekli bu turlara gitmek için araştırıp yanıma kimseyi bulamayınca umutsuz umutsuz yatıp uyuyanlardanım. :)
Eğer güzel bir tur bulursanız paylaşırsanız en azından birbirimizin fotoğraflarını çekebiliriz. :)
Ben varım, :) Hangi ildesiniz?Ayy biz bi grup olalımbenim eşim de sevmez böyle gezilere katılmayı zorla götürürüm yanımda ama artık başımın çaresine bakacağım onun gelmesini beklemekten bıktım artık
ben çok tek katıldım. Bir sürü de tek katılan insan oluyor size denk gelmemiş demek ki. Foto konusunda birinden rica edince çekiyorlar, sorun degil. Yani çift gelmekle tek gelmek arasındaki fark yok kimerhaba
vizesiz ülkelere turla gitmek istiyorum ama tek başıma.
Arkadaşlarıma teklif etsem ya paraları yoktur ya zamanı ya da benim gitmek istediğim ülkeye gitmek istemezler. Hepsini sağlayan arkadaşı bulsam tatilde mızmızlanıp içine edebilir bazıları çok nazlı olabiliyor gezme kültürü olan arkadaşım pek yok.
Tek başıma gezmeyi severim yanımda kimse olmadan şehiri gezerim ama tura tek katılınca da bir garip oluyor. Bir kere katılmıştım millet arkadaş grubuyla ya da sevgilisiyle katılmıştı. Kendimi garip hissetmiştim. Rehber bile niye tek demişti sonra tebrik etmişti ben yapamam vs diyerek(sağ ol çok gerekliydi bu bilgi) Fotolarımı çekecek kimse yoktu. Sonlara doğru üni grubu vardı onlarla takılmaya çalışmıştım. Yemeği onların yanında yemiştim ama insan bir garip hissediyor kendini.
Ne yapsam bu sevdadan vaz mı geçsem
evlenmeyi mi beklesem
Böyle tek katılanlar var mı
Bende sürekli bu turlara gitmek için araştırıp yanıma kimseyi bulamayınca umutsuz umutsuz yatıp uyuyanlardanım. :)
Eğer güzel bir tur bulursanız paylaşırsanız en azından birbirimizin fotoğraflarını çekebiliriz. :)
Ay bence de gidelimmAyy biz bi grup olalımbenim eşim de sevmez böyle gezilere katılmayı zorla götürürüm yanımda ama artık başımın çaresine bakacağım onun gelmesini beklemekten bıktım artık
Kendimi çok gariban hissetmiştim. Arada turlara bakıyorum fotoğraflara onlar da eş arkadaş çifti gibi geliyor hepsiben çok tek katıldım. Bir sürü de tek katılan insan oluyor size denk gelmemiş demek ki. Foto konusunda birinden rica edince çekiyorlar, sorun degil. Yani çift gelmekle tek gelmek arasındaki fark yok ki