Tura katılmak

Cerez87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2021
881
1.979
merhaba
vizesiz ülkelere turla gitmek istiyorum ama tek başıma.
Arkadaşlarıma teklif etsem ya paraları yoktur ya zamanı ya da benim gitmek istediğim ülkeye gitmek istemezler. Hepsini sağlayan arkadaşı bulsam tatilde mızmızlanıp içine edebilir bazıları çok nazlı olabiliyor gezme kültürü olan arkadaşım pek yok.
Tek başıma gezmeyi severim yanımda kimse olmadan şehiri gezerim ama tura tek katılınca da bir garip oluyor. Bir kere katılmıştım millet arkadaş grubuyla ya da sevgilisiyle katılmıştı. Kendimi garip hissetmiştim. Rehber bile niye tek demişti sonra tebrik etmişti ben yapamam vs diyerek(sağ ol çok gerekliydi bu bilgi) Fotolarımı çekecek kimse yoktu. Sonlara doğru üni grubu vardı onlarla takılmaya çalışmıştım. Yemeği onların yanında yemiştim ama insan bir garip hissediyor kendini.
Ne yapsam bu sevdadan vaz mı geçsem
evlenmeyi mi beklesem
Böyle tek katılanlar var mı

O influencerların birçoğu yalnız gidiyor aslında. Son zamanlarda yalnız gezen çok fazla insan var hala garip bakan varsa ben de ona şaşırırım :) Bence bi kere denemekten zarar gelmez çıkın videoya alın kendinizi, farklı kültürleri.. Belli mi olur belki orada güzel arkadaşlıklar edinirsiniz :)

ben de kendim tek çıkıp gezsem bu kadar takmam bu niye tek gelmiş diyen bir grup olmayacak etrafımda ama tursuz gidemem yurtdışına

Bir kere denedim gittiğime pişman değilim iyiki gitmiştim ama kendimi gariban hissetmiştim Tura tek kişi katılacak kişiler olacağını bilsem dert etmem de sadece ben olursam diye endişeleniyorum

Yurt dışına ücretsiz giden bi firma var Gençlik otobüsü ona arkadaşıyla katılan oluyor ancak yalnız katılan daha fazla sadece katılım için seni mülakata alıyorlar proje için ayrıntıları hatırlamıyorum fazla Gençlik Otobüsü Katılım Şartları – Gençlik Otobüsü araştır istersen. Umarım gidebilirsin :)

Bende sürekli bu turlara gitmek için araştırıp yanıma kimseyi bulamayınca umutsuz umutsuz yatıp uyuyanlardanım. :)
Eğer güzel bir tur bulursanız paylaşırsanız en azından birbirimizin fotoğraflarını çekebiliriz. :)

Yaa bu konuda bende çok dertliyim Ama siz ne güzel en azından şehir içinde farklı illerde tek başınıza geziyormuşsunuz ben onu da yapamıyorum. Tek başıma sıkılırmışım gibi geliyor. Turlarda da dediğiniz gibi herkes ya çift ya grup halinde. Tatile bile doğru düzgün gitmemişimdir bu huyum yüzünden. Evleneceğimde yok gezemeden göçüp gideceğim galiba

Ayy biz bi grup olalım benim eşim de sevmez böyle gezilere katılmayı zorla götürürüm yanımda ama artık başımın çaresine bakacağım onun gelmesini beklemekten bıktım artık

Son çare şu gibi:

Ortaya çıkıp bağıracaksın

“Parasını ödeyeceğim, benimle tura katılacak eleman aranıyor. Yeter ki geçimli olsun bol fotoğrafımı çeksin eğlenceli olsun yürümekten bıkmasın”
Yalnız ölene kadar yürüyebilmeli bu benim ilk şartım olurdu

ben çok tek katıldım. Bir sürü de tek katılan insan oluyor size denk gelmemiş demek ki. Foto konusunda birinden rica edince çekiyorlar, sorun degil. Yani çift gelmekle tek gelmek arasındaki fark yok ki

Ayy biz bi grup olalım benim eşim de sevmez böyle gezilere katılmayı zorla götürürüm yanımda ama artık başımın çaresine bakacağım onun gelmesini beklemekten bıktım artık
Ay bence de gidelimm

ben çok tek katıldım. Bir sürü de tek katılan insan oluyor size denk gelmemiş demek ki. Foto konusunda birinden rica edince çekiyorlar, sorun degil. Yani çift gelmekle tek gelmek arasındaki fark yok ki
Kendimi çok gariban hissetmiştim. Arada turlara bakıyorum fotoğraflara onlar da eş arkadaş çifti gibi geliyor hepsi

valla harka bir fikir
yalnızlığı ben de severm
ben de çocukları kocaya bırakıp gezecek adam arıyorum da benim kadar free olan arkadaşım yok :)
kocalara çocuk bırakıp gelme cesaretini gösteremiyorlar:)
en güzeli yalnız gezmek,ruha çok iyi geliyor
ben yıllarca yalbız yaşadığımdan o tadı çok iyi bilrim

Ben de gezecek arkadaş arıyorum ama yok şöyle bütçesi benimki gibi hayat zevki gezme zevki yemek zevki benim gibi olan tek çok gittim yurtiçinde tura hiç katılmadım yalnız gelmiş bak bak diye fısıldanma korkusundan ki tek başıma gittiğim şehir turlarında bile farkedilince bunu yaşadığım oldu artık gezmemek için bahane üretiyorum tek gitmek istemediğimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…