tupperwarelerle başım dertte :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi tgc_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pet şişe 1 tatlım, 7 değil. Yanılıyor olmayasın, şu an elimdeki saka su şişesinde 1 yazıyor:44:

Tabi 1 de olsa 1000 de olsa bana göre plastik plastiktir ve sağlıksızdır.:19:

bende aynen senın gibi düşünüyorum.. antipatim var plastiğee:=)

pet şişe 1 tatlım, 7 değil. Yanılıyor olmayasın, şu an elimdeki saka su şişesinde 1 yazıyor:44:

Evet canim 1 mis bikac forumda oyle yaziyor ama nolursa olsun yinede 7 nin icindede ne oldugu belli degil

3. sayfada yazmıştım zaten hepsinin açıklamalarını 7 demedim su şişesine 1 dedim. 1 PET ya da PETE diye geçer pet şişe dediğimiz tek kullanımlık kaplardır onlarda.

Bence numara konusunda yanılıyorsun tv de bunlarla ilgili biri çıkmıştı 1 den başlıyor kalite rakama göre artıyor demişti 5 i güvenle kullanabilirsiniz dedi yani o zaman 7 çok daha iyi olmalı.

Arkadaşlar plastik numaralarında 3,6,7'den uzak durulması gerekiyor. 1,2,4,5 numaraları rahatlıkla mlkrodalgada, bulaşık makinesinde kullanılabiliyor. Numaraları kalite sırasına göre değil içindeki maddelere göe gruplanıyor. Telefondan girdiğim için link veremiyorum ama plastik numaraları diye bakarsanız netten ayrıntılı bilgiye ulaşabillrsiniz. Ayrıca numarasız parlak plastikten de uzak durulmalı.içlndeki zararlı bir madde adını veremeyeceğim o parlaklığı sağlıyormuş.

wallaha benim için artık çok geç :) kendime birsürü tupper aldım :) ve eger kendiniz üye olursanızda okadar pahalıyada gelmiyo. hediyeleri çok bol oluyo. kullanıyorum ve hiçte pişman degilim. hepsine bayılıyorum ve ben sağlıklı olduguna inanıyorum. tabiki cam aldıgım ürünlerde var ama evime plastik elbet giricekti ve bunların hepsini tupperdan seçtim. kansorojen maddeler okadar heryerdeki...

kızlar bır gıda muhendısı olarak asla tupperware alamayın derım yada dıger adıyla plastık!!!!

tama cok taze kalabılır sakladıklarınız ama sızce dogal oramında saklanmayan gıdadan ne derece saglık bekleyebılırsınız soyleyın bana. plastık yada tupperware herneyse dogada mılyonlarca yıl bozulmadan kalıyor toprak bıle kabul etmıyor sız nasıl gonul rahatlıgıyla yıyeceklerınızı onun ıcınde saklayabılıyorsunuz anlamaıyorum!!! ben asla plastık ve turevlerını almayacagım. cam veya porselen kaplarda saklayacagım yıyeceklerımı :16:

ya ben bu kağıt mendil peçete kısmına takıldım. sağlıksız diye günlük pedi bıraktım kağıt kullanayım dedim şimdi diken diken oldum ya bu ne rezillik heryer kanserojen ve ben artık korkudan panik atak olmak üzereyim herşeyden korkarak nasıl yaşycaz anlamadım

Arkadaşlar plastik numaralarında 3,6,7'den uzak durulması gerekiyor. 1,2,4,5 numaraları rahatlıkla mlkrodalgada, bulaşık makinesinde kullanılabiliyor. Numaraları kalite sırasına göre değil içindeki maddelere göe gruplanıyor. Telefondan girdiğim için link veremiyorum ama plastik numaraları diye bakarsanız netten ayrıntılı bilgiye ulaşabillrsiniz. Ayrıca numarasız parlak plastikten de uzak durulmalı.içlndeki zararlı bir madde adını veremeyeceğim o parlaklığı sağlıyormuş.

Bilmiyorsanız lütfen bir fikrinizde olmasın!!! 1 nasıl mikrodalgaya girer ya pet şişe diyoruz pet! Bakın 3. sayfada hepsini net bir şekilde yazdım üzerine şu sağlıklı şu sağlıksız diye yoruma gerek olduğunu düşünmüyorum. Bilmeyen bir kişi gelip bu yoruma güvenip ona göre hareket edecek vebali üzerinize sonra.

Ukalalığn hiçbir anlamı yok kimseninde kimseyle bu şekilde konuşmaya hakkı yok. Evet 1numara pet tek kullanumlık için sağlıklı ama ben bu bilglleri araştırarak paylaştım yanlış bllgiye sahip arkadaşlar vardı 5 sağlıklıysa 7 daha sağlıklı gibisinden. Vebal falan da almıyorum link veremiyorum netten plastik numaraları yazın çıkar dlye de ekledim. Zaten burayı açan araştırmak için başka yere de bakar. Ama herşeyin en iyislni ben bilirim tiplerindenseniz tamam sen daha iyi bilirsin hayrını gör bayan çok bilmiş!

ne yaptın canım tupperwarelerini aldın mı :44::44:

hayir canim vazgectim ben hic almicam burdakileri okuduktan sonra butun hayallerim yikildi :24: alirsamda icinde yiyecek bekletmtcegm seyleri alirim sicak temas etmicek seyleri bilmiyorum belkide onlarida almam bosuna supheli seyleri kullanmaya geek yok degilmi cam ve seramik dusunuyorum herseyi :16:

ben antartika serisini aldım bide şekerpareleri aldım :31::31: bende cam taraftarıyım ama buzluğa bişey kaldırdığımızda cam içinde koyamayız diye düşündüm antartikayı aldım bilmem öyle işte istesek de istemesek de plastikler hayatımız içinde ama baharatlıkmış mikrodalga da ısınan kaplarmış onları bende almayı düşünmüyorum camı kullanabilecekken onları almak daha zararlı gibi :50::50::50:

Back
X