Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tupperware in kapaklı ürünlerinde kapağı kapattıktan sonra kenarından azcık açıp hemen tekrar kapatacaksınız ki havası çıksın
çoğu ürününü kullanıyorum.ama minişef en çok işime yarayanı. 1 kilo soğanı minişefle doğrayıp su serisi kaplarına koyup uzun süre soğan doğrama derdi olmadan buzdolabında saklıyorum.ayrıca soğanın suyunu çıkarmadığı için vitamin kaybı da olmuyor. ama tiniminileri tavsiye etmem.su buharı yapıyor kapakta ve yeşilliklerimin çürümesine sebep oluyor.
kimse bahsetmemiş mayalama kabından.tanışan yok mu ne.miksim serisi harika.biz yoğurt için yeşili yani orta boyu hamur mayalama için büyüğünü kullanıyoruz.hamurunuzu içine koyun kapağını kapatın hafif sıcak bi yere koyun yada az sarın en geç 10 dakika sonra pıt deyip atıyor apak ve hamurunuz mayalanmış oluyor.yoğurt da çok güzle oluyor.bi de elinizi bulaştırmadan hamur yapmak çok eğlenceli.geçen kurabiye yaptım malzemeleir koydum içine kapattım kapağını önce toparlamak için kabı yan şekilde tutup havada hayali sıfırlar çizdim 7-8 defa.sonra ileri geri yaptım bi okadar da.aaa bi baktım hamur olmuş benim.üzerinde biraz un kalabiliyo sonrdan eklenirse e onu da elimizle azcık oynayıveriyoruz hamurla olmuş oluyor.nohut fasülyeyi de sıcak su koyup kapağını kapatın bikaç saate şişmiş oluyor.yani tavsiye ederim alın:)
canım nasıl üye olunuyor anlamadım ben nette girdim sitesine mail ve telimi de girdim amahenüz dönen yok ..çevremde de satan yok ..bu kadar kullanan ağzından övgüleri duyduktan sonra ben de almak istiyorum ama...çok memnın kalacağınız kesin bir de çok iyi bir haftada üye olmuşsunuz 30 tl ye. Aldığınız çantadaki ürünlerden 1 tanesi bile zaten 30 lira ki siz 8 tane ürünü bu fiyata aldınız.ocakta sipariş verme durumu var ama değer zaten onun karşılığında da ihtiyacınız olan ürünleri alırsınız zaten 170 lira kadar ödeniyor ki çok uyguna geliyor.elinde 200 lira parası olan kaçırmamalı bu üyeliği.200 liraya 500 liralık ürün alınıyor çünkü.