selam bilginiz var mı bilmiyorum ama tupperware in yeni ürününü şiddetle tavsiye ederim,mini şefin yenisi süper şef 3 bıçaklı ve ipli,kol yormuyor,daha küçük kesiyor ben kullanıyorum,çok memnunum
merak ettim şimdi resmi varmı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam bilginiz var mı bilmiyorum ama tupperware in yeni ürününü şiddetle tavsiye ederim,mini şefin yenisi süper şef 3 bıçaklı ve ipli,kol yormuyor,daha küçük kesiyor ben kullanıyorum,çok memnunum
bu ürünleri çok yakın bir arkadaşım satıyordu..bana da bir tane minik saklama kabı hediye etti ama ürünler pahalı bide plastiğe o kadar para verilirmi diye düşündüm :kedi: biraz araştırdım bir ara göz lensinden yapıldığını söylüyorlarmış fakat değilmiş falan dediler bildiğin plastik dediler..gerçi karalama da olabilir bilmiyorum ama kullananlar çok memnun bir ara satış danışmanı olmayı bile düşündüm...
bu hafta pazartesiden itibarense eğer ben üye olabilirim buyrunnnnnnnnn ama sunu sormak istiyorum ben üye olmak için kit çantası aldım diyelim 1 ay içinde sipariş veremezsem kit çantasını yine de alabilir miyim yoksa param da yanar mı???
mini şef ve rondo kullanan arkadaşlar size birşey sormak istiyorum mini şef veya rondo düşünüyorum acaba hangisi daha kullanışlı olur yani rondoyu aldıktan sonra mini şefe ihtiyaç duyarmıyım?