bu hafta geçti o 29.90 lık güzel çanta.yani yine 29.90 ama bu defa 4 ürün var çok cazip değil.çantadan kastım şu şirket her üye olana bir çanta içinde ürünler veriyor parasını 1 ay içinde ödemek şartıyla.verdiği ürünler sattığında 150-200 lira tutacak ürünler.birde yine 1 ay içinde 200 tl lik sipariş vermen gerekiyor.ama sen bunun geliş fiyatını yani yaklaşık 170 lirasını ödüyorsun. biraz karışık gelebilir böle anlatması zor oluyor ama basit bi sistem.ocak ın başında indirimleri güzel olacak. üye olma zamanlarından biri aslında.sana en yakın kayseri distribütörlüğü var.oradan gelip sivasta toplantı oluyordur belki.onları bi ara ya da mesaj at telefonları sitesinde iletişim kısmında var.kayseride 2 tane distribütörlük var orda.herhangi birine mesaj atarsan ararlar bence.
çantayı bazı distribütörlüklerin açtığı sitelerde görebilirsiniz kendi sitesinde yok."tupperware kit çantası "yazarsanız google dan görebilirsiniz ilk günlerinde olmasa da haftanın 2. gününde falan görürsünüz.izmir distribütörlüğün sitesi var orda resimli gösteriyor bazen.merhaba üyelik kısmını biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz.. satmak için mi üye olunuyor.. o bahsettiğiniz çantaları nasıl görebiliriz.. internette katalogları var mı? ben de bir kaç parça çeyizime aldım ama daha almak istediklerim var..
merhaba üyelik kısmını biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz.. satmak için mi üye olunuyor.. o bahsettiğiniz çantaları nasıl görebiliriz.. internette katalogları var mı? ben de bir kaç parça çeyizime aldım ama daha almak istediklerim var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?