tupperın ürünlerinin pazardakilerle alakası yokki bi kere pazardan alınanlar yıkandıkça mahvoluyo çiziliyo matlaşıyo böle bi tuhaf oluyo ama tupper hep yepyeni kalıyo kapakları falanda yamulmuyo makinadada yıkayabiliyosun hiç birşey olmuyo ayrıca sebze saklama kapları doğru kullanımda çok iyi sebzeleri yıkayıp koyuyosun ve bir kaç hafta ölmeden kalıyo sebzeler bence değer parasına ben çok memnunum
saklama kpları değilde ben mini chef i merak ediyorum. kullanılmamış satışını yapan varsa özelden bi fiyat yazabilirmi?
sağol şekercim.rondo parası. ama kullananlar çok memnunmuş daha öncede böyle bir konu açılmıştı soğanları sulandırmadan kıyıyormuş
ben çok memnunum hep elimin altında rondomu kaldırdım. bu sulandırmıyor. pramasyonları takip edersen daha uygun fiata alabilirsin.ben hep pramasyonları takip ederek aldım.
prAmAsyon değil, pROmOsyon . Ya da Türkçe haliyle "indirim". Lütfen Türkçe'mizi kullanalım, kullanmıcaksak da yabancı karşılığını doğru kullanalım. :mymeka:
kullanmıcaksak değil kullanmayacaksak kaydirigubbakcemile
prAmAsyon değil, pROmOsyon . Ya da Türkçe haliyle "indirim". Lütfen Türkçe'mizi kullanalım, kullanmıcaksak da yabancı karşılığını doğru kullanalım. :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?