• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tupperware we diğer bakliyat saklama kaplarıyla ilgili...

kamelya34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
174
1
46
Adana
Çeyiz hazırlığı yapıyorum we kararsız kaldığım bir çok konu oluyor,onlardan biri: Bakliyat kaplarını sizce olduğu gibi tupper mı yapmak mantıklı yoksa sağlıklı olması açısından cam mı ? Cam kawanoz kullanan ancak ardından komple tupper kaplarıyla değiştiren bi kaç arkadaşım war...Kullanan ya da bilgisi olan arkadaşların düşüncelerini merak ediyorum

ben kullanıyorum ve hatta satısına basladım kendime uyguna getirtebilmek için. çok memnunum. içinde yemek sebze meyve vs bozulmuyor ayrıca da bunlar sağlıklı kaplar normal plastik degil.

daha bugün bir arkadaşım söyledi, tupperların içeriğinde kanserojen madde tespit edilmiş.. sıcak su ile kullanılmaması gerekiyormuş.

Ben de epeydir bu saklama kabı olayını araştırıyorum. cam istemiyorum kırılır diye ama en sağlıklısı o sanırım. Plastikler de dediğiniz gibi tupper bile sağlıksız çıkmış ona da çok güvenemiyorum ama nette araştırırken bir yer buldum sağlık bakanlığı onaylı %100 sağlıklı plastik falan yazıyor. Doğru mu bilmiyorum ama sanırım burdaki kilitli kapaklılardan alıcam ben. :)

plastik olayına pek güvenememekle birlikte siteyi sizinle paylaşıyorum: http://www.saklamaseti.com

Back
X