- 18 Temmuz 2013
- 1.146
- 52
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 916338 Bir de bu var. Az kullanıldı.
Fiyatı nedir???
Eki Görüntüle 869377 Eki Görüntüle 869378 Eki Görüntüle 869379 Eki Görüntüle 869380 Eki Görüntüle 869381 Eki Görüntüle 869382
1- Tereyağ kabı, yeni, 15 tl.
2- Saklama kabı, yeni, 25 tl
3- Büyük boy peynir kabı, az kullanılmış çok iyi durumda, 25 tl.
Toplu alımda indirim ya da kargo benden. Nasıl tercih ederseniz....
Canım peynir kabının yakından da fotosunu atabilir misin
Uygun fiyat, toplu alımda indirim, kargo benden dedim. Çok kolaylık sağladığımdan mıdır neden bilmem bir türlü elden çıkaramıyorum bu ürünleri...
Ben de takasa karar verdim .Elinizde bulunan yeni ya da temiz kullanılmış ( benim elimdekiler öyle) Tupperware varsa takas yapabiliriz. Örneğin;şek şek ihtiyacım var. Buzluk için saklama kabı istiyorum...
Canm Benm urunlerime bakarmisin illa tupperwarr olsub demezsen kiyafetler makyaj urunlerim var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ürünlerinizi inceledim. Birkaç kıyafeti beğendim. Yarın tekrardan bir göz atıp size dönerim. Umarım beden olarak uygundurlar bana.
Bu arada siz hangi tupperları beğendinizse belirtin ona göre bir takas yapalım güzel güzel![]()
![]()
Peynir kabi ve tere yaglik dusunyrm cnm sende hangilri beyendiysen sorablrsn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tpper suluk arıyorum var mı acabaEki Görüntüle 869377 Eki Görüntüle 869378 Eki Görüntüle 869379 Eki Görüntüle 869380 Eki Görüntüle 869381 Eki Görüntüle 869382
1- Tereyağ kabı, yeni, 15 tl.
2- Saklama kabı, yeni, 25 tl
3- Büyük boy peynir kabı, az kullanılmış çok iyi durumda, 25 tl.
Toplu alımda indirim ya da kargo benden. Nasıl tercih ederseniz....
Maalesef, sadece resimli olanlar var.tpper suluk arıyorum var mı acaba