• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüplerin kanalı tıkalı

hatice_32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
1
0
1
22
Kanallarım tıkalı ekim 25 adet oldum kasım 24 de oldum adet fakat bu ay olmadım aralık ayı 8 gün gecikti sadece kanallarda sızıntı var ve duphaston kullanıyorum adet söktürücü napmam gerekiyor bilgisi olan var mı yadımcı olur musunuz

Son düzenleme:
Selamün aleyküm hanımlar ablalar benim karnimda mi desem rahimde mi desem tüpte olan Bir yerde mi desem bilemedim şişkinlik var hamile kalmak istiyorum ama düşündükçe umutsuz oluyorum böyle olup ta hamile kalan varmı aranızda lütfen bana da cevap verin düşündükçe kafayı yiyorum

Kanallarım tıkalı ekim 25 adet oldum kasım 24 de oldum adet fakat bu ay olmadım aralık ayı 8 gün gecikti sadece kanallarda sızıntı var ve duphaston kullanıyorum adet söktürücü napmam gerekiyor bilgisi olan var mı yadımcı olur musunuz
Merhabalar efendim senin tüpler de tüp kısmında şişkinlik varmı

Selamün aleyküm hanımlar ablalar benim karnimda mi desem rahimde mi desem tüpte olan Bir yerde mi desem bilemedim şişkinlik var hamile kalmak istiyorum ama düşündükçe umutsuz oluyorum böyle olup ta hamile kalan varmı aranızda lütfen bana da cevap verin düşündükçe kafayı yiyorum
Kendınız ıcın bi başlıkla konu acın . Bu sekılde görülmezsiniz

İlk yukardaki işaretleğime tıklayın sonra yenı mesajlar yazan yere üstünde konu aç yazıyor ordan acabılırsınız

Eklentiler

• bf3d6668-0cb6-45dc-b5e1-50bf493dcdcf.webp
    bf3d6668-0cb6-45dc-b5e1-50bf493dcdcf.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 10
Back
X