Tüplerim tıkalı

kader1316

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2025
7
1
1
25
2 yıllık evliyim korunmamama rağmen hiç hamilelik olmadı doktor kontrolünden sonra tüplerim tıkalı çıktı. Doktor tüp bebek dedi bende hemen tüp bebeğe yönlenmek istemiyorum benim gibi rahatsızlığı olup doğal yoldan hamile kalanlar varmı hiç bir rahatsızlık geçirmedim daha önce enfeksiyondan olabilirmiş sizce napmalıyım

Merhaba canım her iki tüpün de mi tıkalıymış peki? İkisi de tıkalıysa malesef tüp bebekten başka çaren yok boşuna zaman kaybetme. Ama tek tüp kapalıysa tek tüpten gelen yumurta döllenebilir

Benımde tüplerim tıkalıydı doğal yolla hamile kalamazsınız aşıla falan tutmaz sadece tüp bebek şansınız var .zaten tüpleri enfeksiyon tıkıyor fazlaca

Yada tüp açma ameliyatı - salpingografi artık hangisi size uygunsa

Adetinizin ikinci günü süt ve maydanozu sıcak buhar yapin o buhara oturun. Ebegümeci çayı için. Yine kapalı olursa tüp bebek dendiuse hiç zmaan kaybetmeyin.hele de devlete gidiyorsaniz

Tüpleriniz tıkalıysa nasıl gebe kalacaksınıZ? Sperm yumurtaya ulaşamaz ki. Ya tüp açma ameliyatı size uygunsa onu olursunuz ya da tüp bebekle . Doktor yumurtalarınızı toplar spermle birleştirir.

Merhaba canım her iki tüpün de mi tıkalıymış peki? İkisi de tıkalıysa malesef tüp bebekten başka çaren yok boşuna zaman kaybetme. Ama tek tüp kapalıysa tek tüpten gelen yumurta döllenebilir
Evet bende araştırmak istedim belki bi umut vardır bişiler diye

Tüpleriniz tıkalıysa nasıl gebe kalacaksınıZ? Sperm yumurtaya ulaşamaz ki. Ya tüp açma ameliyatı size uygunsa onu olursunuz ya da tüp bebekle . Doktor yumurtalarınızı toplar spermle birleştirir.

Sizde tüp bebek denedinizmi yoksa hala bekliyor musunz

Adetinizin ikinci günü süt ve maydanozu sıcak buhar yapin o buhara oturun. Ebegümeci çayı için. Yine kapalı olursa tüp bebek dendiuse hiç zmaan kaybetmeyin.hele de devlete gidiyorsaniz
Ada çayıda duymustum acaba oda işe yarıyo mu

Ada çayıda duymustum acaba oda işe yarıyo mu
Adaçayı östrojen salgilatir.
Süt ve maydanoz buharına oturmak kendini sıcak tutmak ebegümeci çayı veya ebegümeci çorbası içmek ici temizler tüplerin açılmasında etkili olabilir. Bunu sifacilardan öğrendim.

Evet bende araştırmak istedim belki bi umut vardır bişiler diye
Canım 2 sene öyle perişan olduk ki biz olduk siz olmayın. Nolur o ottan sütten banyoymuş otmuş çöpmüş bırak. Ben rahim filmi çektirdim tıkalı olduğu halde iyi dediler saçma bir süreç yaşadık. Senin bak durumun belli en azından benim tüpümün tıkalı olmasını başka doktorda öğrendik rahme tüpten giden o enfeksiyonlu sıvı laparoskopi ile engellendi ve ilk denemede hamileyim. Yani süreçte hem maddi hem psikolojik sürünme diye diyorum

Rahim filmi mi çektiler

Tüplerinin tıkalı olması bir sorun evet ama tüplerinin enfekte sıvı ile dolu olup tıkalı olması çözümü olmayan bir sorun maalesef. Eğer yalnızca tıkalılık varsa laparoskopi ile tüplerin açılması ameliyatını deneyebilirsin. Lakin iki tüpte de hidroslalpenks varsa işte o zaman ya tüpler bağlanacak ya da tamamen çıkarılacak. Bu durumda tüp bebekten başka çaren olmaz. Bunu en iyi tüp bebek doktoru değerlendirir.

Tabi rahim filmi sonucunu konuşuyoruz diye tahmin ediyorum değil mi? Yoksa rahim filmi olmadan tüplerin tıkalı dememiştir doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…