D dmia Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Mart 2025 4 3 1 40 3 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dmia #1 Merhaba arkadaşlar ben 41 yaşında 3cocuk annesiyim 13 yil önce sezaryanla doğum sonrası tüplerim bağlandı tekrar hamile olabilir miyim
Merhaba arkadaşlar ben 41 yaşında 3cocuk annesiyim 13 yil önce sezaryanla doğum sonrası tüplerim bağlandı tekrar hamile olabilir miyim
kediannesi0 Aktif Üye Pro Üye 14 Aralık 2024 1.480 4.030 48 3 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dmia #2 dmia .!.: Merhaba arkadaşlar ben 41 yaşında 3cocuk annesiyim 13 yil önce sezaryanla doğum sonrası tüplerim bağlandı tekrar hamile olabilir miyim Genişletmek için tıkla... İnstagramda bir kadın doğum uzmanının bu şekilde bi hastasının hamile olduğunu anlattığı bir video denk gelmişti bana.
dmia .!.: Merhaba arkadaşlar ben 41 yaşında 3cocuk annesiyim 13 yil önce sezaryanla doğum sonrası tüplerim bağlandı tekrar hamile olabilir miyim Genişletmek için tıkla... İnstagramda bir kadın doğum uzmanının bu şekilde bi hastasının hamile olduğunu anlattığı bir video denk gelmişti bana.
Lioo Nede güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen 🕊👶 Pro Üye Anneler Kulübü 14 Temmuz 2023 4.122 4.857 53 23 3 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dmia #3 Bir şüpheniz mi var.
D dmia Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Mart 2025 4 3 1 40 3 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dmia #4 Lioo .!.: Bir şüpheniz mi var. Genişletmek için tıkla... Evet ama adet düzensizliği vardı bı ara acaba dedim ocaktan bu yana adet olmuyorum
Lioo .!.: Bir şüpheniz mi var. Genişletmek için tıkla... Evet ama adet düzensizliği vardı bı ara acaba dedim ocaktan bu yana adet olmuyorum
Madammor A.Ş.K Pro Üye Anneler Kulübü 14 Nisan 2021 4.112 22.096 258 3 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dmia #5 dmia .!.: Merhaba arkadaşlar ben 41 yaşında 3cocuk annesiyim 13 yil önce sezaryanla doğum sonrası tüplerim bağlandı tekrar hamile olabilir miyim Genişletmek için tıkla... Bir tanıdığım tüpleri bağlı olduğu halde 4.ye hamile kalmıstı.
dmia .!.: Merhaba arkadaşlar ben 41 yaşında 3cocuk annesiyim 13 yil önce sezaryanla doğum sonrası tüplerim bağlandı tekrar hamile olabilir miyim Genişletmek için tıkla... Bir tanıdığım tüpleri bağlı olduğu halde 4.ye hamile kalmıstı.
Lioo Nede güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen 🕊👶 Pro Üye Anneler Kulübü 14 Temmuz 2023 4.122 4.857 53 23 3 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dmia #6 Bir şüpheniz mi var. dmia .!.: Evet ama adet düzensizliği vardı bı ara acaba dedim ocaktan bu yana adet olmuyorum Genişletmek için tıkla... Test yapsanız varsa çıkar.
Bir şüpheniz mi var. dmia .!.: Evet ama adet düzensizliği vardı bı ara acaba dedim ocaktan bu yana adet olmuyorum Genişletmek için tıkla... Test yapsanız varsa çıkar.
D dmia Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Mart 2025 4 3 1 40 3 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dmia #7 Madammor .!.: Bir tanıdığım tüpleri bağlı olduğu halde 4.ye hamile kalmıstı. Genişletmek için tıkla... İnşallah vardır eşimle istiyoruz zaten ama dış gebelikte olurmu böyle başından geçen varmı belirtileri neler bilen varsa cvp yazarsa sevinirim
Madammor .!.: Bir tanıdığım tüpleri bağlı olduğu halde 4.ye hamile kalmıstı. Genişletmek için tıkla... İnşallah vardır eşimle istiyoruz zaten ama dış gebelikte olurmu böyle başından geçen varmı belirtileri neler bilen varsa cvp yazarsa sevinirim
Madammor A.Ş.K Pro Üye Anneler Kulübü 14 Nisan 2021 4.112 22.096 258 3 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dmia #8 dmia .!.: İnşallah vardır eşimle istiyoruz zaten ama dış gebelikte olurmu böyle başından geçen varmı belirtileri neler bilen varsa cvp yazarsa sevinirim Genişletmek için tıkla... Eğer istiyorsanız Rabbim gönlünüzce versin. Zor bir ihtimal ama demekki olabiliyor bazen. Sağlıkla doğdu 4.çocuğu dışgebelik değildi tanıdığım kişi.
dmia .!.: İnşallah vardır eşimle istiyoruz zaten ama dış gebelikte olurmu böyle başından geçen varmı belirtileri neler bilen varsa cvp yazarsa sevinirim Genişletmek için tıkla... Eğer istiyorsanız Rabbim gönlünüzce versin. Zor bir ihtimal ama demekki olabiliyor bazen. Sağlıkla doğdu 4.çocuğu dışgebelik değildi tanıdığım kişi.
D dmia Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Mart 2025 4 3 1 40 3 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dmia #9 Madammor .!.: Eğer istiyorsanız Rabbim gönlünüzce versin. Zor bir ihtimal ama demekki olabiliyor bazen. Sağlıkla doğdu 4.çocuğu dışgebelik değildi tanıdığım kişi. Genişletmek için tıkla... İnşallah benimde öyledir
Madammor .!.: Eğer istiyorsanız Rabbim gönlünüzce versin. Zor bir ihtimal ama demekki olabiliyor bazen. Sağlıkla doğdu 4.çocuğu dışgebelik değildi tanıdığım kişi. Genişletmek için tıkla... İnşallah benimde öyledir