Tüpleri Tıkalı Olupta Tedavisiz Hamile Kalan Var mı?

Ya ben cok korkuyorum ameliyat olmaya
İnsAllah olmana gerek kalmadan hamile kalırsın canım dua ediyorum senin için
Maydanoz süt buharını bende denemistim ama sadece 2 kere denedim
1 negatif tüp bebekten sonra
Evde sarımsak limon kürü vardı onu icmistim bir süre biliyorsundur sarımsak ve limonun damarları açıcı özelliği var evde olduğu içinde icmistim ve içtiğim ilk gün tek taraflı kasıgimda inanilmaz bir ağrı olmuştu sonra geçmişti nerdeyse bı 15 gün sabahları aç karna icmistim
Bide 2. Tüp bebeğe başlamadan önce annem 41 gun bir şişe suya hergün Meryem suresi okumuştu 41. Gün içmeye başlamıştım hala da içiyorum
Hangisi şıfa oldu bilemem Rabbim bu zamana kısmet etti denemek istersen detaylı anlatırım hepsini

Lütfen anlatın ben de hidroselpenks den dolayı ameliyat olmak isteniyorum

Merhaba canım ilgin için cok teşekkürler Anlatır mısın lütfen

Doktorların dediği şu: hidroselpenksli tüpten rahime su aktıgı icin bebek tutunamıyor. Tutunsada düşük olması yüksek. Tüp bebek de tutmaz dedi
Benimde doktorum aynısını söyledi ...gerçektende sorunlu tüpü almadan önceki 2tedavim negatif olmuştu ....sorunlu tüpü aldıktan sonraki ilk tedavimde pozitifi gördük hemde tek yumurtayla ...

Merhaba , benim sol tüpüm kapalı ve hidroselpenks sag tüpüm açık. Tüpümü aldırmak istemiyorum acıkcası
Merhaba canım bende aldırdım...sorunlu tüpü aldıktan sonraki ilk tedavimde pozitifi gördüm ...hatta birde doğal gebelik yaşadım ...darısı başına ....

Merhaba canım bende aldırdım...sorunlu tüpü aldıktan sonraki ilk tedavimde pozitifi gördüm ...hatta birde doğal gebelik yaşadım ...darısı başına ....
Merhaba, siz tüpünüzü aldırdıktan sonra hemen dogal yolla gebe kaldınızmı. Kaç cocugunuz var hem dogal hem tedaviyle cocugunuz oldu galiba

Doğal yolla bir çocuğum var tüpümü aldırdıktan sonraki 2.ayda tüpbebekle 6.ayda doğal yolla hamile kaldım ...ki 5senedir yumurta takibi aşılama eşim varikosel amelyatı tüğbebek rahim filmleri doğal kürler hacamat sülük hertürlü tedaviyi denedim ...hepsi negatifti
....laporoskopiden sonraki ilk 6ay içinde iki kez gebe kaldım (biri doğal biri tedavi)
Ben faydasını gördüm canım inşaşşah bütün arkadaşlarımda şifa bulur...

Aminnn. Peki rahim sülüğü mü yaptırdın? Ben tüpümü aldırmamak icin suan direnme asamasındayım. Dogal denemeye basladım. İnşAllah Rabbim şifa verir

Aminnn. Peki rahim sülüğü mü yaptırdın? Ben tüpümü aldırmamak icin suan direnme asamasındayım. Dogal denemeye basladım. İnşAllah Rabbim şifa verir
İnşallah şifa bulursun ...hayır rahim bana göre değil okadarını uç nokta buluyorum...kasık bölgeme yaptırdım ...göbek deliğiyle sezeryan çizgisi diye adlandırılan bölgenin arası

Bu
Lütfen bana yazar misiniz bende Cevat beye gitmek istiyorum

Arkadaslar Selamlar,

Sizin icin foruma uye oldum.
Tek tupum kapali polikistik over dediler normal yolla olmaz dediler lutfen Allaha inan ben yeni mujdemi aldim.Inanin daha kalbinin sesini bile duymadim ama bu mesajimla belki bir cok arkadasa umut olurum diye yaziyorum.Inanin oluyor uzulmeyin Allaha inanin gercekten rahim filmi cektirdim 2. ayimda oldu Allah isteyen herkese nasip etsin aminn

Sizin adınıza çok sevindim şimdi hsg çektirip geldim sol tüpüm kapalı sağ tüpümde kapalıymış çok az uğraş sonucu açmaya çalışmış doktor biraz açıldı demiş baygın olduğum icin eşime söylemiş uyandım dünyam basıma yıkıldı persembe kontrole çağırıyor sizin yazdığınızı görünce umutlandım

Merhaba acaba nerde cekıldınız filmi size bir yer tavsiye edebilirim bana asla tipin acılamaz dendi cok sukur ıkısıde acıldı ameliyat bile olmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…