How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüpleri Tıkalı Olupta Tedavisiz Hamile Kalan Var mı?

Ben aldırmayı hic istemiyorum. En kötü ihtimal baglatmak istiyorum. Sanırım kesilmeden baglatılınca ileride acma ihtimali de varmıs. Vucuttan bir organın alınmasının uygun olmayacagını düşünüyorum en azından ikinci bir secenek varken. Bazen hsg de şişlik oldugu gorunup laparoskopide temiz cıktıgı da oluyormus. Benim dr demişti ki tüpün kapalı oldugu icin fazla ilaç gönderdim yine de acılmadı. Acaba o fazla ilaç şiş göstermiş olmasın.laparoskopiden önce bi kez daha cekmek isterim hsg
Aynen aldırma o zaman baglat kesinlikle.
İlerde açtırma ihtimali olur şimdi bile yapıyorlar byle işlemler
Laparoskopi esnasında temiz cikan da oluyor aslında dediğin gibi
Benim de hsg çekilirken sana sıvı az kaldı diğerlerine göre dedi ve biraz daha verdi sıvıyı bnde acaba ondan mı öyle bir görüntü çıkmış dedim olabilirde aslında ben Dr a dedim tekrar etmeye gerek var mı diye gerek yok demişti
Ama sen içinin rahat etmesi açısından tekrarla bence de.
Bide hsg yı çekip raporu yazan Dr başka benim diğer gösterdiğim Dr lar başka yorumluyor bnde CD sini gosterdim o yüzden
Sen de başka Dr Lara göstereceğim zaman raporu değil CD yi göster

Aynen aldırma o zaman baglat kesinlikle.
İlerde açtırma ihtimali olur şimdi bile yapıyorlar byle işlemler
Laparoskopi esnasında temiz cikan da oluyor aslında dediğin gibi
Benim de hsg çekilirken sana sıvı az kaldı diğerlerine göre dedi ve biraz daha verdi sıvıyı bnde acaba ondan mı öyle bir görüntü çıkmış dedim olabilirde aslında ben Dr a dedim tekrar etmeye gerek var mı diye gerek yok demişti
Ama sen içinin rahat etmesi açısından tekrarla bence de.
Bide hsg yı çekip raporu yazan Dr başka benim diğer gösterdiğim Dr lar başka yorumluyor bnde CD sini gosterdim o yüzden
Sen de başka Dr Lara göstereceğim zaman raporu değil CD yi göster
Raporum yanlış yazılmıs zaten ben de ce gösteriyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun cok tesekkür ederim

Canım umarım sana umut olurum.öncelikle imkansız dıye bişey yok bunun en guzel örenği benim.yeterki Allah istesin.Nisan 2008de hsg cekıldı ve bir taraf tamamen tıkla diğer tarafta yer yer yapışık çıktı.Dr laparoskopi önerdi ama ben tecih etmedim.bence vakıt kaybetme tup bebek dene çok zor böyle dedi.ama ben azmettim:) eylül ayında aşılama yaptırdım tutmadı ama ondan sonraki ay kendi kendime hamıle kaldım:) şaka gibi ama şu anda 9 haftalık hamileyim.sakın umudunu kaybetme.bu arada 2 tupu tıkalı çıktığı halde hamıle kalan arkadaşım var,bana da hep o umut oluyordu.inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.sevgiler...
Gerçekten mi ya bana umut oldunuz

canım ben dış gebelik ve düşükler yaşadım sonrasında rahim filmi çekildi sağ tüpüm tamamıyle sol ise kısmi ama sperm ve yumurta buluşamaz dei doktorum yani her ikiside tıkanmış dış gebelik ve düşüklerden dedi 2 tüp bebek denedik olmadı ama tüp bebek sonrası doğal yoldan hamile kaldım bazen film yanıltıcı oluyor kadın kendini kasarsa yada kısmi tıkalı olan rahim filmiyle açılmış olabiliyor
tıkalı tüpü rahim filmi değil laparoskopi en iyi belirliyor

Ultrasonda görünen peki?

Allah allah ya kesin kapalı mı dendi sana? Hidrosalpenks de var denmiş miydi
Benimde tüplerim tikakilydi biri çok biri azdı
Normal yolla iki kere hamile kalmıştım ama düşmüştü
Sonra bir tüp denedik tutmadı 2.tuttu şükür hidrosalpinks te vardı ayrıca
Umudunuzu asla kaybetmeyin ne olursa olsun

Benimde tüplerim tikakilydi biri çok biri azdı
Normal yolla iki kere hamile kalmıştım ama düşmüştü
Sonra bir tüp denedik tutmadı 2.tuttu şükür hidrosalpinks te vardı ayrıca
Umudunuzu asla kaybetmeyin ne olursa olsun
Dış gebelik değildi galiba? Doktorum bana imkansıza yakın dedi olsa bile dış gebelik olur dedi:(

Dış gebelik değildi galiba? Doktorum bana imkansıza yakın dedi olsa bile dış gebelik olur dedi:(
Yok canım çok şükür dış gebelik yaşamadım biri normal gebelikti biride kimyasal gebelikti
Kanda pıhtılaşma çıktı benim düşük sebebi olarak onu biliyoruz
Şuan iğne kullanıyorum zaten transferden itibaren bir sorun olmadı çok şükür şimdiye kadar 16 haftalık olduk

Yok canım çok şükür dış gebelik yaşamadım biri normal gebelikti biride kimyasal gebelikti
Kanda pıhtılaşma çıktı benim düşük sebebi olarak onu biliyoruz
Şuan iğne kullanıyorum zaten transferden itibaren bir sorun olmadı çok şükür şimdiye kadar 16 haftalık olduk
maşallah canım ben de daha geven sene ameliyat oldum açık bir daha olmak istemiyorum sırf tüpler için ki olsam da kalacağım kesin değil

maşallah canım ben de daha geven sene ameliyat oldum açık bir daha olmak istemiyorum sırf tüpler için ki olsam da kalacağım kesin değil
Benim ilk gittiğim doktor 1 tane tüp bebek deneyelim olmazsa tüp açma ameliyatı yapalım dedi olmadı da zaten tüp açma ameliyatına yüksek bir miktar para istedi tabii tüp bebeğe para harcadığımız için sıkışıklık o aralar doktor değiştirdik
Hem gittiğimiz doktora hem de işinde iyi olan doktora sonuçlarımı gösterdim
Birisi Ben tüpleri alma taraftarıyım tüp bebek yapsak da zaten tutmaz dedi diğer gittiğim doktorda bana kalırsa bir kez daha tüp bebek deneyelim dedi ama ben aklıma koymuştum tüpleri aldırmayı eşim istemiyor da tabii doktor ve eşimin ısrarı ile tüp bebek denemeye karar verdik şimdi iyi ki de denemişim diyorum
araştırıp okuduklarıma göre ben de bu tüplerle kesinlikle olmaz diyordum
Tüpü aldırmak gerçekten zor bir karar bütün umudunu tüplere bağlayacaksın aldırdıktan sonra tek şansın tüp bebek o da tutmazsa daha büyük yıkım olur.

Benımde 1 tüp kapalı ve kesınlıklr açılmadı dendı ve diğer tüptede çok az geçiş var denıldı,buna rağmen bir düşük bir kimyasal oluştu,sonradan sağlıklı bir gebeliğim olurmu bilinmez ama Allah kısmet ederse ne tüp ne diğer sorunlar ,sorun teşkil etmiyor

Benim ilk gittiğim doktor 1 tane tüp bebek deneyelim olmazsa tüp açma ameliyatı yapalım dedi olmadı da zaten tüp açma ameliyatına yüksek bir miktar para istedi tabii tüp bebeğe para harcadığımız için sıkışıklık o aralar doktor değiştirdik
Hem gittiğimiz doktora hem de işinde iyi olan doktora sonuçlarımı gösterdim
Birisi Ben tüpleri alma taraftarıyım tüp bebek yapsak da zaten tutmaz dedi diğer gittiğim doktorda bana kalırsa bir kez daha tüp bebek deneyelim dedi ama ben aklıma koymuştum tüpleri aldırmayı eşim istemiyor da tabii doktor ve eşimin ısrarı ile tüp bebek denemeye karar verdik şimdi iyi ki de denemişim diyorum
araştırıp okuduklarıma göre ben de bu tüplerle kesinlikle olmaz diyordum
Tüpü aldırmak gerçekten zor bir karar bütün umudunu tüplere bağlayacaksın aldırdıktan sonra tek şansın tüp bebek o da tutmazsa daha büyük yıkım olur.
Hidrosalpenks de var ama bende sende var mıydı canım?

Benımde 1 tüp kapalı ve kesınlıklr açılmadı dendı ve diğer tüptede çok az geçiş var denıldı,buna rağmen bir düşük bir kimyasal oluştu,sonradan sağlıklı bir gebeliğim olurmu bilinmez ama Allah kısmet ederse ne tüp ne diğer sorunlar ,sorun teşkil etmiyor

Rahim filminde mi canım laparoskopide mi?

Back