Tüpleri Tıkalı Olupta Tedavisiz Hamile Kalan Var mı?

Aynen aldırma o zaman baglat kesinlikle.
İlerde açtırma ihtimali olur şimdi bile yapıyorlar byle işlemler
Laparoskopi esnasında temiz cikan da oluyor aslında dediğin gibi
Benim de hsg çekilirken sana sıvı az kaldı diğerlerine göre dedi ve biraz daha verdi sıvıyı bnde acaba ondan mı öyle bir görüntü çıkmış dedim olabilirde aslında ben Dr a dedim tekrar etmeye gerek var mı diye gerek yok demişti
Ama sen içinin rahat etmesi açısından tekrarla bence de.
Bide hsg yı çekip raporu yazan Dr başka benim diğer gösterdiğim Dr lar başka yorumluyor bnde CD sini gosterdim o yüzden
Sen de başka Dr Lara göstereceğim zaman raporu değil CD yi göster

Raporum yanlış yazılmıs zaten ben de ce gösteriyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun cok tesekkür ederim

Gerçekten mi ya bana umut oldunuz

Ultrasonda görünen peki?

İnş Benin gibi iki tüpü kapalı olan veta olduğunu sananlar bakar buraya. TupleriM kapali diye 2 kere tup bebek tedavisi oldum ve bugün hcg degeri 2442 .inanamıyorum. kızlar inanmayın bazı üç kagitcilara.
Doğal yoldan mı kaldınız?

Allah allah ya kesin kapalı mı dendi sana? Hidrosalpenks de var denmiş miydi
Benimde tüplerim tikakilydi biri çok biri azdı
Normal yolla iki kere hamile kalmıştım ama düşmüştü
Sonra bir tüp denedik tutmadı 2.tuttu şükür hidrosalpinks te vardı ayrıca
Umudunuzu asla kaybetmeyin ne olursa olsun

Dış gebelik değildi galiba? Doktorum bana imkansıza yakın dedi olsa bile dış gebelik olur dedi

Dış gebelik değildi galiba? Doktorum bana imkansıza yakın dedi olsa bile dış gebelik olur dedi
Yok canım çok şükür dış gebelik yaşamadım biri normal gebelikti biride kimyasal gebelikti
Kanda pıhtılaşma çıktı benim düşük sebebi olarak onu biliyoruz
Şuan iğne kullanıyorum zaten transferden itibaren bir sorun olmadı çok şükür şimdiye kadar 16 haftalık olduk

maşallah canım ben de daha geven sene ameliyat oldum açık bir daha olmak istemiyorum sırf tüpler için ki olsam da kalacağım kesin değil

maşallah canım ben de daha geven sene ameliyat oldum açık bir daha olmak istemiyorum sırf tüpler için ki olsam da kalacağım kesin değil
Benim ilk gittiğim doktor 1 tane tüp bebek deneyelim olmazsa tüp açma ameliyatı yapalım dedi olmadı da zaten tüp açma ameliyatına yüksek bir miktar para istedi tabii tüp bebeğe para harcadığımız için sıkışıklık o aralar doktor değiştirdik
Hem gittiğimiz doktora hem de işinde iyi olan doktora sonuçlarımı gösterdim
Birisi Ben tüpleri alma taraftarıyım tüp bebek yapsak da zaten tutmaz dedi diğer gittiğim doktorda bana kalırsa bir kez daha tüp bebek deneyelim dedi ama ben aklıma koymuştum tüpleri aldırmayı eşim istemiyor da tabii doktor ve eşimin ısrarı ile tüp bebek denemeye karar verdik şimdi iyi ki de denemişim diyorum
araştırıp okuduklarıma göre ben de bu tüplerle kesinlikle olmaz diyordum
Tüpü aldırmak gerçekten zor bir karar bütün umudunu tüplere bağlayacaksın aldırdıktan sonra tek şansın tüp bebek o da tutmazsa daha büyük yıkım olur.

Benımde 1 tüp kapalı ve kesınlıklr açılmadı dendı ve diğer tüptede çok az geçiş var denıldı,buna rağmen bir düşük bir kimyasal oluştu,sonradan sağlıklı bir gebeliğim olurmu bilinmez ama Allah kısmet ederse ne tüp ne diğer sorunlar ,sorun teşkil etmiyor

Hidrosalpenks de var ama bende sende var mıydı canım?

Rahim filminde mi canım laparoskopide mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…