- 22 Mart 2016
- 1.592
- 1.238
- 133
canım anlayamadımumudum58 üstte yanlışlık oldu canım bu arkadaş sivastan gelen
Merhabalar benimde hsg sonucu da sol tupum kapalı çıktı siz hsg sonrası mi gebe kaldınız ben çok üzülüyorumbenim tek tüpüm kapalı çıkmıştı normal yollarla tek tüple hamile kaldım darısı başına inşallah
Bir arkadasa senden bahsettımde ondan ekledim seni canım echomarda tup acılan arkadaslar olarakcanım anlayamadım
anladım canım şimdi oldu tamam. ben tekrar gidip film çektiricemBir arkadasa senden bahsettımde ondan ekledim seni canım echomarda tup acılan arkadaslar olarak
Hayırdır canım kapanmismidir diye mi bende çektirmek istyirum ama bu ay deneme yapcam ovulasyon testi ileanladım canım şimdi oldu tamam. ben tekrar gidip film çektiricem
Maddi imkanlardan dolayı çok zor gitmem yinede çok saol canım dualarını eksik etmeBuda benim hikayemin linkiKapalı iki tüpüm nasıl açıldı?
Kızlar merhaba forum dan uzakta çeşitli arayışlara girdim eski konulara girerseniz görürsünüz İki tüp um kapalı idi açmak için çok uğraştım hacamat sülük buhar üstüne oturma çeşitli bitki kürleri dualar Tabi açılmadı ta ki 1 yıl önce burada @duaci arkadaşımın mesaj atması ile hayatım değişti...www.kadinlarkulubu.com
Belki bulunduğun yerde vardır subesı yada bir arastır selektıfsalpingografi yontemi yapılan yerde rahim filmi cektır benım bu sekılde acıldı tuplerımMaddi imkanlardan dolayı çok zor gitmem yinede çok saol canım dualarını eksik etme
canım kürtaj oldum belki yapışıklık olmuştur diye düşünüyorum yani aklımda kalmasın o yüzden tekrar baktırmak istiyorum. masaja baktım ama düzgün alatımlı bir video bulamadım. sen nasıl yapıyosun canımHayırdır canım kapanmismidir diye mi bende çektirmek istyirum ama bu ay deneme yapcam ovulasyon testi ile
sana tavsiyem benim arvigo masajini yap bir buçuk yıl oldu gebelik olmadı iki aydır bu masaji yapiyorum bu ay kimyasal gebelik yaşadım ilk defa
canım kürtaj oldum belki yapışıklık olmuştur diye düşünüyorum yani aklımda kalmasın o yüzden tekrar baktırmak istiyorum. masaja baktım ama düzgün alatımlı bir video bulamadım. sen nasıl yapıyosun canım
Tamam canım araştırıyorum hemen çok saol Allah razı olsunBelki bulunduğun yerde vardır subesı yada bir arastır selektıfsalpingografi yontemi yapılan yerde rahim filmi cektır benım bu sekılde acıldı tuplerım
Rabbim yardımcın olsun anlıyorum seni
Cümlemizden canım müsait degıldım ondan direk videoyu attımTamam canım araştırıyorum hemen çok saol Allah razı olsun
Canim.meraba arvigo mesaji ne demek nasil yapiliyoHayırdır canım kapanmismidir diye mi bende çektirmek istyirum ama bu ay deneme yapcam ovulasyon testi ile
sana tavsiyem benim arvigo masajini yap bir buçuk yıl oldu gebelik olmadı iki aydır bu masaji yapiyorum bu ay kimyasal gebelik yaşadım ilk defa
Canim.meraba arvigo mesaji ne demek nasil yapiliyo
Şu yorumu gördüğüme o kadar sevindim ki kötü bişey olunca yazıyor insanlar ama dediğiniz gibi iyi bişey olunca yazmıyorlar bence ve dediğiniz gibi illaki kalanlar var ama kimse sizin gibi bahsetmiyor bence sizden Allah razı olsun bayadır girmiyorsunuz buraya görürmüsünüz bilmiyorum ama benimde tek tüp hidro diğeri açık sorun yok yarın alışamam var iyikide gördüm bu yorumu gerçekten Allah sizden razı olsunYani vardır illaki çünkü insanlar sorunu olmayınca ben hidrosalpinks le hamile kaldım diye yazmıyor internete ee tabi bizimde haberimiz olmuyor. Bak ben mesela hamileyim hidrosalpinks vardı ve hamile kalabildim şükür insAllah kucağıma almak ta nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?