Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tüpleri tıkalı olupda laparoskopi yaptıran var mı?
Iki tüpümde kapaliydi acildi 6 ay verdi doktor 6 ay icinde kendiliginden olmadi adetimde duzensizdi 7. ay klomen kullanmadim olmadi 8. ay femara kullandim hamile kaldim
Iki tüpümde kapaliydi acildi 6 ay verdi doktor 6 ay icinde kendiliginden olmadi adetimde duzensizdi 7. ay klomen kullanmadim olmadi 8. ay femara kullandim hamile kaldim
Femara nedir nasıl bir ilaç iğne mi bnm rahîm filmi hsg çekildi tüpler açık tenis cikti .Bu ameliyati kisleri yakmak icin yapmak istiyor um Allah tamamına erdi rsin inşallah
Femara nedir nasıl bir ilaç iğne mi bnm rahîm filmi hsg çekildi tüpler açık tenis cikti .Bu ameliyati kisleri yakmak icin yapmak istiyor um Allah tamamına erdi rsin inşallah
Amin canim femara da klomen gbi yumurta ilaci ama daha etkilisi bi ustu yani klomenden sonra onu verdi oyle kaldim 4 yıl ugrastik gecen senede ameliyat oldum iste oyle hicte catlatma ignesi vurulmamada gerek kalmadi sukur kaldim Allah isteyen herkese nasip etsin