Arkadaşlar herkese merhaba
Ben 29 yaşındayım ilk evliligimden 10 yaşında kızım var.Bu benim ikici evliligim.Haziran 2020 yılında başladı benim hikayem.Önce denedik olmadı.Daha sonra Ankaratıp fakultesi hastanesine gittim.Neden olmuyo diye kontroller başladı.hsg istendi bunun sonucunda tüplerimin tıkalı oldugunu ögrendim ve ameliyat olmam gerekigini söylediler.Ben önce karşı çıktım buna araştırma falan yaptım kendi çapımda.Hsg sonuç cd mi de alıp özel hastaneye gittim.Orda doktor baktı ve soltüpümün açık oldugunu söyledi.ilaç tedavisine başladı 4 ay oraya gittim sonuç yok adamın herseferinde sag tarafımın yumurtaladıgını söylemesi dışında.Ordan başka biz özel hastaneye gittim.Orasıda cd ye baktı ve ultrasınla kontrolden sonra senin tüplerin tıkalı artı sol tarafında kist var ddi.Ameliyat olman laxım ddi.Ben aralık ayında laparoskopi oldum sonuç tüplerimi açmadıklarını fakat kisti aldıklarını yapışıklıkların açıldıgını söyledilerve hsg istediler.mart ayında hsg çektirdim bu sefer sag tüpüm açıldı sol tıkalı.Bunun sonucunda doktor tüp bebegi uygun gördü ve kabul ettik.ve Başladık tedaviye igneler testler vs. Yumurtalar toplandı 11 yumurta topladık 4 tane 5.gün embiriyolarımın oldugunu söylediler ve dondurduk eylül ayının 2.adetimde gitmm gerektigini söylediler.en sonunda transferi oldum salı günü yatışta bekliyorum.Rabbim hepimizin yüzüne baksın.Rabbim hepimizin kucagını doldursun hepimiz pozitif sonuçlar alalım İnşallah